Lefkas resumé - dag 1

Jag lägger ner resedagboken o bjuder på lite bilder och kort sammanfattning här istället.
Dag 1:Vi hade ju bokat en ospecad resa så vi hade ingen aning om var på ön vi skulle hamna. När vi går av planet och pratar med reseledaren får vi reda på att vi ska bo i en liten by 5 km från havet. Det var ju inte riktigt vad vi hade hoppats på. Men nu i efterhand är vi nästan bara glada över det, för det gav oss inget annat altenativ än att hyra moppe för hela veckan. Vilket bidrog till att vi har fått se så mycket mer av än än vad vi annars hade gjrot. Byn vi bodde i var allt annat än turist exploaterad. Det fanns ett litet super market och en liten resaturang och vårt hotell...det var det. Så mysigt så!
Första dagen gick mest åt till att sitta och vänta på att reseledaren skulle koma ut till vårt hotell så vi skulle få skjuts in till Nidri (turistorten) för att kunna hyra våra moppar. Medan vi väntade tog vi en liten promenad i byn...vilket bilderna ovan är ifrån. På hotellet fanns vi och ca 10 andra svenskar som kom samtidigt som oss. På balkongen bredvis oss bodde ett par i vår ålder som vi pratade med redan första kvällen och som vi kom att umgås med hela veckan.Efter att vi till slut kommit in till Nidri och fått våra moppar åkte vi tillsammans med det andra svenska paret (Madde och Johnny) till en liten strand som hette Poros. En mysig och fin liten strand. Men en himla läskig väg ner dit! Eftersom Lefkas är väldigt bergigt blir det väldigt mycket branta backar när man ska ner till havet. Första turen med moppen var jag inte så kaxig=) Men det var värt allt när vi kom ner till den fina stranden och äntligen fick slänga oss i havet!!!

Första kvällens klädsel!


Klänning från Thailand och tygskor från Wedins som jag fyndade på rean dagen innan vi åkte. Halva reapriset!!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback