Fixar&donar

jaha så självklart som vanligt så sysslar jag inte med det jag BORDE. Det är något slags inneboende, bestående fenomen hos mig...så fort jag har en massa jag måste ta tag i (läsa), så hittar jag på en massa annat livsviktigt och för stunden, jätteskojjigt att dona med.
Just idag ansåg jag visst att det var dags att fräscha till vårskorna. så de har rengjort, sprayaats och ställts iordning i min skohylla (som inte är så perfekt som den låter...ett gammalt cdställ...men man tager vad man haver) =)

Del av mitt "skoställ" och skor som ska ställas i skostället efter "uppfräschningen"

Behövdes visst också grrejjas bland klänningarna...så det tog ett tag det med=) Synd att tiden går så fort de dagar man ska plugga....

I gliporna hängde de klänningar som är på vädring nu

Jag kom på att jag måste visst ta mig ut i det "härliga" vädret idag.....jag o K ska o träna 17.30...fasiken borde sätta på ett kol o läsa tills dess!!!!!!!!! Ge mig motivation!!!!!

kram!

Kommentarer
Postat av: lutten

Hmm.. Gumman, får jag fråga hur många klänningar du äger eg?? Du är verkligen helt galen! Snittar du ett klänningsköp om dagen tro?? haha..

Du är iallafall helt galet söt i dem, så jag vill bara krama dig :).

Ska du hem i påsk förresten??
*kramar om*

Postat av: Malin

Faktiskt så är det bevisat att putsa skor är ren terapi för trötta själar, så egentligen undvek du inte att plugga- du bara förberedde dig för att bli ännu bättre;)

2008-03-13 @ 08:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback