Underbart!

Vilken underbar dag...vilket underbart väder!!! Man kan väl itne annat än att vara glad när solen är så snäll.....trots att tankarna inne i huvet är många så kan jag ändå le=)

Nu åker jag hem för några dagar......
När jag kommer tillbaka har jag nytt hår...ny frisyr iaf=) Nya skor som är undanlagda på jobbet...Har stillat mitt behov av längtan efter min kompisss....o så är jag laddad för att fira valborg så som jag aldrig firat valborg förut=)

Grattis Marion och Pernilla som fyller 24 idag!!!! Hoppas att ni får en bra dag!!!! Grattiskramar till er!!!!

Pöss!

Tokiga....

Idag har vart en bra dag. Den har inneburit en hel del timmar på stan med min söta Kajsa. det har provats en hel del klänningar.. Vi är nästan lika tokiga båda två....det e kul att ha hittat en som är lika knasig som jag=)

Dagen har erbjudit enhel del skratt....dels i skolan för att den är så sjukt tråkig...vi förstår verkligen inte vad vi gör där just nu. Vi har liksom labbat...vilket innebar att vi tittade på celler i roten från en vitlök i mikroskop....och även på celler från insidan på kajsas kind...mm...helt sjukt tråkigt...så det går inte annat än att asgarva åt det...=) Men vi orkade genomföra labben tack vare tanken om att när vi var klara hade vi en dag på stan framför oss=)

Nu ikväll har vi vart här hemma hos mig...tanken var att mitt hår skulle bli färgat men vi har sysslat med annat så det hanns inte med.... Vi har provat kläder som har inhandlats och sett om allt skulle behållas...provat vad som ska bäras i helgen o på valborg...o tagit kort på några av de nya godingarna=) och asgarvat åt hur fula vissa av bilderna blev...=)




Jag blev så glad idag. För jag har läst i en massa andra tjejer bloggar om att de köpt söta klänningar o så på barnavdelningen på HM...men tänkt att det e ju bara små tjejer som kan ha dessa...men jag vågade mig på att prova idag iaf...och det gick ju kanon....toppen med tanke på att priserna är mycket bättre där....
Denna lilla röda kostade 98kr.


Skitfult kort...men även denna är från barnavdelningen.


Imorgon åker jag hem till mamma o pappa igen. Ser fram emot helgen.... ska mysa med Elinor på fredag och festa med mina "tanter" på lördag...men undrar om vi kan räknas som tanter längre???...ne jag tror faktist inte det=) Kul ska det bli iaf! Sedan bär det av tillbaka hit på söndag för att fira valborg i valborgens stad...Uppsala=)

Hoppas på fint väder i helgen!!!!!

Just ja....har ju lovat att lägga ut en bild på klänningen som jag sydde....så här kommer den......

Synd att mina fula fötter syns bara...haha!!!

Längtar till framtiden!!!!!

krama!

Way Back Into Love.......

Duetten som Hugh Grant och Drew Barrymore sjunger i Music and lyrics....så söt...de var så söta!!!
Igår var jag o sambon på bio....har velat sett den ett tag nu...o det var värt väntan...den var såååå söt!
image53
Ibland undrar jag varför inte livet kan vara som en romatisk komedi!?!??! Tänk va lätt det skulle vara så....för lätt kanske??

Solen är tillbaka....och det uppskattar jag mycket...allt känns å mycket lättare och roligare då. Blev en liten sväng på stan med Kajsa sen fika med Marie ute i det härliga vädret. Underbart! Årets första kulglass åts med stor aptit=)

Tack för era svar om mitt kommande mobil val.....och jag tror att mitt val lutar åt det som Emmy, Pauline och Heléne tycker.....den e verkligen söt! Precis min stil=) Bara batteritiden som oroar mig. Men ni som har den? Hur ofta måste man ladda den??????

Hoppas ni får en trevlig kväll!

krama!

Hjälp mig!!!!

Hjälp mig att välja vilken telefon jag ska satsa på.....beslutsångest som jag lider av är inge bra när de gäller sådana här saker...men då kan jag ju få hjälp av er=)

Här kommer de telefoner jag funderar på....säg vilken ni skulle satsat på!!!!


MotorolaV3 Razr Bubblegum
Pris: 1375 kr( inwarehouse)
radio/mp3: nej
Passningstid:290 tim
taltid: 7 tim
Internminne: 5mb


Nokia 7360 rosa
Pris: 1390 (inwarehouse)
Radio/mp3: ja/nej
Passningstid: 450
Taltid:4 tim
Internminne: 4mb


Samsung SGH X830
Pris:ca 2500 kr
Radio/mp3: nej/ja
Passningstid: 120 tim
Taltid: 3 tim
internminne:1024 mb




Nokia 7373 rosa
Pris: ca 2300 kr
Radio/mp3:ja/ja
Passningstid: 220 tim
Taltid:2.5 tim
Kompatibla minneskort: microSD


Sony Eriksson z310i
Pris: ca1200 kr
Radio/mp3:nej/nej
Passningstid: 300 tim
taltid: 7 tim
Minne: 14 mb

Ja det var några av dem jag har tittat på...vissa lockar såkalrt mer än vissa......det är tre det står mellan...men vill itne säga vilka! Nu måste ni hjälpa mig!!!!!!!
Vilken ska jag satsa på?????

Söndag

Ja som jag alltid skrev förut så är inte söndag en av mina favoritdagar.....men egentligen..varför ska den vara så himla hemskt...borde man inte njuta även idag man är ju trots allt fortfarande ledig=)

Nu är jag tillbaka i Uppsala, helgen har vart lugn o mysig...o spännande...jag har sålt min lägenhet nu! Skönt o kul! Nu kan jag snart lämna även den bakom mig...varje liten sådan sak är ett steg åt rätt håll...Skrämmande...samtidigt som det är väldigt skönt.

Jag vill verklgien ha en gullig liten söt rosa mobil...jag känner det i djupet av mitt hjärta...haha...men vet itne vilken bara...den här har jag tittat efter ett tag...söt...men inte så bra batteri tror jag...

image46

Jaha då har man en ny vecka framför sig.....känns inte riktigt som att jag har nån extra kraft att göra denna vecka så bra som möjligt...alltså jo det vill jag...men vet itne om jag orkar anstränga mig.....men jag hoppas att det känns så bara för att det är just söndag...vill se fram emot en bra och rolig vecka... ser iaf fram emot onsdag...då blir det en dag på stan med min goa shoppingvän kajsa.

Trevlig kväll på er!

Klänningsblogg?

Kom på att den här bloggen egentligen skulle kunna heta klänningsbloggen eller nåt...haha är ju bara bilder på klänningar=) o vet ni varför? JO för att jag älskaaar klänningar...o hon e visst lite besatt har hon hört.....o så e det nog=) menjag har klännignar till vardags, till fest...o..ja typ jämt!=) så då krävs det ju ett litet utbud=)

Måste sätta fart med packningen nu..snart är pappa här o vi ska åka hem till lilla staden med lilla goa familjen i.
Hoppas på en bra helg med massa mys...med familj o vänner vill säga=)

Saker jag vill/har tänkt att göra:
Träffa Malin o Iza
Visa lägenheten
Träffa Malin o Eleonor(?)
Träffa mormor
Fixa med deklarationen...för jag vill ha mer pengar...hihi

som sagt så är det inte så mycket inplanerat....blir nog endel mys i soffan med mamsen o papsen=)

Trevlig helg!

kramar!

Öken



Idag blir det projektredovisning om Öken...kul? nope...verkligen inte! är itne alls så förberedd som jag brukar vilja vara...men det får väl gå ändå...Efter detta är det helg=) en helg som jag är helt ledig o fri från skolarbete!!!!!=)

Gårkvällen avslutades ändå bra genom ett telefonsamtal från min Elinor....tänk att med henne kan jag vara precis som jag vill...och ändå skratta trots att allt kändes bajs innan... Så glad att du finns kompisssen min!

Eftersom jag sak hem så innebär det förmodligen inget bloggande i helgen....
Så trevlig helg på er!!!!

kramar!!!

Mindre rolig....

Idag har vart en mindre rolig dag. Jag tror att detta beror på att det är första dagen som jag har vart själv hela eftermiddan och kvällen...har lyckas undkomma det fram till nu.( det kan jag  framförallt tacka skolan och kajsa för)..men jag vet att jag måste ta tag i det med...tankarna kommer så lätt då...och de har så svårt att försvinna då.....men idag vill jag inte fly....

Jag har nu kommit fram till att jag vill ha en box...till tv:n alltså...nu har vi liksom 1, 2 och 4:an...Mindre roligt att titta på dessa kanaler....så jag kan inte fly verkligheten genom tv:n heller:(

Tråkigt så här i slutet innan pengarna kommer också....då kan jag inte ens tröstshoppa....mindre kul det med!

Något som får mig att le lite är att lukta på denna underbara som jag fick av min underbara Elinor....luktar himmelskt gott..från victoriassecret..nästan så att man vill äta upp mig när jag har den på mig=) hehe!


I morgon kommer pappa min o hämtar hem mig....och en massa kläder o andra saker. Ska bli skönt att komma hem till dem igen...så de får pyssla om mig lite=) Längtar!!!

Nu måste jag träna lite på redovisnigen som vi ska ha  imorn=(

go natt kramar!!!



Morgontankar.....

Ibland är det lätt att låta tuffare än vad man egentligen är.......jag undrar om det är så fallet är med mig???...ibland är det det...men ibland känner jag mig faktist stark....för att i nästa stund falla tillbaka o tänka på allt fint vi hade...och sakna det massor....tårarna rinner och allt känns tungt....men sedan i nästa stund tänka att jag faktist borde kunna vara lyckligare med någon annan...att jag kan få det ännu bättre....det tror jag faktist...
Han är en underbart snäll och go människa....det kommer han alltid att vara...men kanske inte den bästa för mig????
--------------------------------------
Min fot e paj....på påskafton när vi var ut blev jag trampad av en stilettklack....min fot svullnade upp och blev blå/grön...det har nu gått en och en halv vecka....och jag kan fortfarande bara ha vissa utvalda skor och den gör fortfarande ont...såååå typiskt mig!

Vart är solen och våren????? KOm tillbaka behöver dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag ska jag göra en fuling och lämna tillbaka en klänning som jag har använt en kväll.....tihi....men jag har ju en del nu och den sitter faktist lappen kvar på och jag kommer nog inte att använda den så ofta.....så det e ju toppen...=)

Denna lämnas tillbaka idag..............

Nej nu måste jag sätta fart.....skolan kallar......=(

Ha en bra dag!!!!

Vårkänslor..........

ja de har kommit nu......de sitter i ögonen och näsan...det kliar, kliar och kliar..... Nu är våren här!!!!=)
Jag älskar verkligen våren, en helt underbar årstid....men det är tråkigt att man ska behöva gå omkring med svullna, röda och kliande ögon...men det är det värt:)

Tur att dessa finns och lidrar lite grann iaf


Förutom att klia mig i ögonen idag så har jag vart ledig från skolan, men det betyder dessväre inte att jag har vart fri från skolarbete. ne kajsa och jag har vart här och grejjat med vårt projektarbete. Men nu är det klart=)

Innan vi satt igång med det hann vi med att lucha med söta flickor....thaimat...underbart gott! o en snabb sväng på stan hanns med det också. Jag var och tittade på min ögonsten idag...lilla ROSA.....hon är söt....men lite plastig kanske...ska ge henne en chans till....däremot var försäljaren förmodligen mannen i mitt liv...haha...ne men snygg som få iaf=) hihi jag får titta på andra killar nu...det e konstigt.........o lite spännande=)

Det är konstigt hur man om man vill kan förändra sitt liv så fort, vänja sig vid nya situationer, acceptera läget och inte tillåta sig att tänka "fel" tankar......jag trodde verkligen inte detta om mig själv för en kort tid sedan.............
Allt detta skulle vara så mycket svårare om jag inte hade roliga saker att se fram emot...men det har jag nu=) Hoppas jag=)

Go natt söta ni!!!

Länge sen....

Ja det var på tok för länge sen jag o Kajsa gjorde våra traditionella svängar på stan (kan ju bero på att det var påsklov) :) men iaf så idag när solen sken så kände vi att det var dags att iaf ta oss en titt vad affärerna hade att erbjuda. O vi känner oss själva så väl så vi sa redan innan att båda två kommer itne att kunna stå emot utan vi kommer garanterat att komma hem med en påse.... O visst blev det så. Tokigt ...med tanke på att pengarna kommer först om drygt en vecka.....men sånt löser sig alltid för oss...haha!!!! Så lite lyckligare cyklade jag hemåt för att ta emot flcikorna som skulle komma o grilla....mysigt var det!!!

Här är en svart sötis som ajg blev kär i idag. o ja jag vet att det egentligen är tråkigt att jag köpt ännu en svart.....men den va ju så söt...o svart funkar alltid=)
image36

Trots att jag inte bloggat så mycket (typ inget alls) på senaste tiden så har jag självklart köpt endel nya saker iaf ( ni behöver itne vara oroliga:)
Så jag avslutar väl kvällen med att lägga in lite bilder på några nya saker i min garderob...o ja det är mest klänningar...jag äääälskaaar klänningar ju!=)


Prickig klänning från Gina 249 kr


Jag vet den ser ut som ett tält....hehe...men det är det inte=)
Men det är en klänning från Gina 199 kr


mamma det här var den som jag "fick" av dig......tack!!!!! Härlig färg till sommaren.
Gina 199 kr

Förresten så fixade jag allt jag skulle fixa idag...stolt...så brukar det aldrig sluta....men nu har jag ansökt om studieuppehåll nästa termin..och det känns bra. Jag vet mer hur det funkar med uppsägnings av lägenhet o så....så jag känner mig lite klokare nu!

sen har de första intresserade vart i tittat på min lägenhet hemma.....spännnande hur det ska gå med det!!!!!!!

Go natt alla goa!!!

massa kramar!!!!

Förändringar

När jag började skriva denna blogg tyckte jag att det var väldans roligt. Det skulle jag nog även kunna tycka nu. Men ni som känner mig vet att mitt liv har vart knas den senaste tiden. Och inspirationen till detta har varit riktigt långt borta. Men idag tog jag ett steg i rätt riktning och raderade bort gamla ovesentliga inlägg som bara fick mig att må dåligt. Man ska inte leva i det som har varit. Nu är det dags för nya tag. Idag är idag och igår var igår.............

"Gårdagen är historia
Morgondagen blir en överraskning
Dagen idag är en gåva"

Jag försöker så gott jag kan att leva efter det....och det går rätt så ok....vissa stunder vill jag bara glömma allt....vill ta bort alla mina tankar och minnen.....men ändå så vill jag det inte....jag vill minnas våra 4 år med glädje..trots att det slutade som det gjorde...och trots att jag har blivit väldigt sårad... Jag ångrar ändå inget. Jag msåte göra det bästa av situationen....och jag är rätt stålt över mig själv....Jag ligger inte hemma o gråter varje dag...jag gör det absolut bästa jag kan av allt!!!! Våren är härlig o hjälper mig massor....men som jag sagt tidigare...Vänner....vad vore jag utan er!??!?!?! o mamma o pappa.....underbara!

Nu harjag hittat en ny liten ögonsten som jag vill bli ägare till.....jag lovar att jag vore en himla massa lyckligare om hon blev min..........

image35

En enkel telefon med bara basic funktioner...precis vad jag vill ha!!!! o ROSA.....såååå söt e hon.....!!!!! o billig...så varför inte...o trots att jag absolut inte trodde det så får jag tillbaka på skatten...så vad väntar jag på?????:) vill ha vill ha!!!!!

idag väntar en dag med massor att fixa i grejja med, lägenheter, studieuppehåll, uppsägning eller uthyrning av rum......
Men ikväll blir det grillning med de söta flickorna mina....längtar!!!

puss o kram!!!

Ut i solen o njut ni som kan!!!!!!