Skor, skor, skor!!!!!

image138


Man kan aldrig få för många av dem!!!!!! Och dessa gick bara inte att motstå...priset var helt galet!!! 198 kronor för alla tre!!!!!!!!!!!!
sandalerna till höger är dessutom i skinn så det e ju bra för fötter som mina som e lite känsliga...dessa kommer att bli kanon mjuka och sköna...kommer att vara perfekta i Thailand.
Men jo jag vet....kan väl till en viss del hålla med om att jag har ganska så många skor....o det knasiga är att så gott som alla är sommarskor....jag ÄLSKAR sommarskor! däremot tycker jag att höst - och vinterskor inte alls är lika roligt.....och därmed så äger jag inte alls många såna.. Det e ju lite synd med tanke på att hösten verkar vara här o därmed kommer vintern med stormsteg......kan man gå med sandaler då kanske!?;)

Idag är det fredag=)
Ha en bra dag!!!!!

En av favoriterna!

image137

Ok jag vet helt kass bild..tagen med mobilen....men det syns ju vad det är iaf=)

Ser ni någon skillnad????


Till vänster:
149 kronor Skopunkten (ordinarie pris 299 kr)
Till höger:
280 kr Din sko

Jag har lagt undan de från Din Sko, men nu när jag ser detta ska jag ringa och säga att de får lägga ut dem igen...det är ju precis samma sko! Sorry Din Sko! jag vill till Skopunkten nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


ROSA!!!

Finns mer än bara en mobiltelefon som jag vill ha i rosa....såå gullig färg!!! Här är några saker som jag gärna skulle ha i mitt hem...



Mixer/blender från OBH Nordica

image128Denna söta kommer jag förmodligen köpa i veckan eller nästan, för den jag har nu har så gott som brunnit upp.. Den går bara att köra på lägsta nivån annars glöder det i den.,...jag antar att det är ett tecken på att man ska köpa en ny. Men sånt tycker jag är såååå tråkigt att köpa....men nu när jag hittat en rosa söt så känns det inte lika tungt=)

image129Hade jag inte redan ett bra strykjärn så skulle jag gärna se det här i mitt skåp....rosa från Philips...helt säker på att det skulle bli roligare att stryka då=) Eller vad tror ni?????

image130Denna kommer att stå på min önskelista till tomten i år. Rosti Margreth skål....
Jag har två vita i storelkarna 1, 5 liter och 2 liter, men denna rosa vill jag ha i den stora modellen, mina är ltie för små när man ska baka tex en pizzadeg=)

image131Även denna skulle jag bli glad om jag fick av tomten=)




I Thailand ska jag gå på jakt efter en rosa Ipodnano....de ska vara riktigt billiga där....

Tyvärr har min kamera nästan gett upp....eller nej den fungerar bra o tar än så länge bra bilder....men skyddet för linsen har försvunnit vilket jag antar innebär att när som helst kommer linsglaset att vara alldeles repigt=( jag som ska till Thailand snart vill ju ha en kamera som tar fina o bra kort med mig så att jag får många minnen med mig hem......
Finns en del söta rosa kameror också....men vet inget alls om kvaliteten på dem...men söta är de iaf=)

En dröm vore ju att ha en rosa systemdigitalkamera=)

På tal om annat....är det sant att hösten är här????? vart tog sommaren som aldrig kom vägen??? sååå glad att ajg iaf ska få lite sol i år....om några månader=) *drömmer*
Nu ska jag ut i hösten.....

Ha en bra dag!!!!!!!


Mobiltelefonjakt

För en massa månader sen var jag ju helt inställd på att jag skulle köpa en ny mobiltelefon.....
Jag ville verkligen ha en rosatelefon...och det skulle jag mer än gärna vilja ha fortfarande....men tyvärr har jag itne hittat någon som har alla de funktioner jag önskar...eller egentligen som har ett tillräckligt bra batteri...
Alla har sagt till mig att "du kanju inte köpa en rosa mobil...den kommer du att tröttna på jättefort" och det tror jag inte en sekund på...det skulle man nog kunna göra...men inte om man heter Lina=) Lina älskar rosa!!! (kommer att komma ett rosa inlägg snart)

jaja men tillbaka till telefonerna....jag la ner jakten ett tag....eftersom jag inte hittade exakt det jag ville....och behovet av en ny telefon var väl egentligen inte så stort eftersom jag har en telefon som funkar bra.....men batteriet på min lilla lur börjar bli riktigt kasst....
Men till saken=) Nu harjag hittat en ny söt och BRA telefon som jag gärna skulle hålla i min hand.
SonyEricsson S500i. Guld. Borde hålla mig till efter Thailand......hmm......hur ska det gå???????


image125














Vill ha!!!

Jag har alltid ogillat lila....men nu kommer gillandet sig lite smygandes....färgen är ju faktsit rätt fin....
Denna söta från Indiska skulle jag gärna gå omkring i....





Jag vet att man inte ska tänka på hösten...men faktist så är de titne lång tid kvar...det känns i luften att den inte alls är långt borta....så det innebär att det är dags att börja tänka på vad man vill ha på fossingarna då...jacka behvöer inhandlas också...
Men dessa från Din Sko kan jag mer än gärna tänka mig att strosa omkring i.....
Vilka är finast?????







Imrogon åker jag hem till Köping....på lördag blir det fest med vännerna mina...längtar!!!



Lycka

Jag kommer på mig själv då och då om hur lycklig jag är, om hur bra jag har det......hur underbart livet kan vara!!!!
jag har en underbar familj som ställer upp till 110%
världens bästa vänner som jag alltid kan vara mig själv med
värdelns underbaraste pojkvän som gör mig så glad!
Älskar er!!!!!

min tur på stan idag gav mig också en känsla av lycka...en annan form av lycka....jag lämnnade tillbaka mina kläder på Gina...blev 400 kronor rikare..hittade min efterlängtade rosa almanacka...OCH..jag vet om mamma min läser dettta kommer hon att typ strypa  mig...men det får jag riskera....MEN DET ÄR HALVA REAPRISET PÅ DIN SKO.  och jag gick ut därifrån 125 kronor fattigare...men TVÅ par skor rikare...lycka!

Sandal 75 kr!!!


och till på köpet hittade jag pennan som jag letat efter så länge.....en rosa (så klart) Linapenna...ja det står Lina på den....älskar den redan=) Lycka att ha en rosa linapenna!!!=)

min dumma kamera dog när ajg höll på o ta kort på mina nya fina saker....men de kommer snart!

kramkram!


Tisdag i solen

De senaste dagarna har jag sprungit en del på stan....jag måste ju ha nåt att göra...o vad är roligare än att strosa omkring på stan i en helt ny stad...en stad som är min hemstad nu tom=)
och i och med en del turer på stan så har jag ju så klart inte klarat mig ifrån att shoppa en del också. men nu har jg insett att det har blivit lite ävl mycket så två saker ska lämnas tillbaka idag...o det var iof lite det som var tanken när jag köpte allt också att jag skulle ta hem o prva o känna vilka som kändes bäst....o nu efter hjälp av pojken har jag bestämt vilka två saker som jag inte får bli ägare på heltid till...en långkofta från Gina och en stickad tunika även den från Gina...

Dagen idag började med att jag var barnvakt åt busfröna Måns och Gustav igen. idag gick vi till trädgårdsföreningen där det finns en stor lekpark. där mumsades det glass och varsin Mer slank ner också. Stackars Måns fick skavsår så jag fick bära han hela vägen hem...o han e tre år o väger en del...men det var mest bara mysigt=) skönt att få vara ute o njuta av det härliga vädret!!! ut o njut med er innan den kalla trista hösten är här....

Jag vill ha en rosa almanacka...har hittat en på akademibokhandeln...men den fanns bara i en liten storlek...men iof den kanske duger...jättefin var den iaf....får se om jag hittar nån annan idag...annars blir det nog den.

ne nu ska jag ut o njuta av de sista solstrålarna idag....

KOmmer bilder på mina nya kläder sen.....men förresten så har jag bestämt att de inte får änvändas än...utan sen som belöning när jag gått ner först ett kilo o sen efter ytterligare ett får jag den andra...för det är nämligen höstkläder....bra va???haha

ne hejs svejs solen var det=)

Solen

Härligt att vakna idag och se att solen faktist skiner. Idag blir det en dag på stan för min del. Tanken var nog att jag redan skulle befinna mig där men ibland (ganksa ofta) blir det inte som man tänk sig=)
Snälla gulliga solen kan du inte ta o vara framme lite oftare....jag behöver dig!!!!!!!=)

En promenad fram åt kvällen ska det nog bli av också....

Hoppas att ni får en bra dag!!

kramar!

Söndag

Härliga sändag..eller...vet inte..vädret kunde inte vara tråkigare...men samtidigt är det ju mysigt för då får/kan man vara inne o bara ha det mysigt.

I går lördag var jag o B barnvakt till hans systerbarn...så söta...så det var en riktigt mysig dag men det var full rulle som gällde. Vi bakade, lekte med gubbar, spelade Gustavs favorittvspel (legostarwars), hoppade studsmatta i trädgården, lagade mat och tillsist nattade dem. En dag som passade Lina helt galant=)
Några timmar på dagen var de små busfröna på teater med sin farmor och farfar och då passade jag på att ta en sväng ner på stan... Vill dels lära mig att hitta bättre på stan och så själklart är det ju skoj att kolla vad som gömmer sig i Linköpings butiker=) det fanns en del fint allt....kommer bilder på det som följde med mig hem sen=)

I fredags var det städ- och tvättdag....men hann med en sväng till stan då med men dock så sent så att affärerna hann stänga...så jag gick tomhänt hem igen( bara en påse från Hemköp men det räknas ju så klart inte=))

Torsdagen minns jag itne vad jag gjorde på dan...jo just ja jag har börjat var alite nyttigare nu....har vart ute o gått de dagar inte regnet har öst ner och gjort situps o lite sånt....nu SKA några kilon bort...det e ju  inte allt för långt kvar tills jag kommer att tillbringa en dryg månad i Thailand och då får det inte vvara som det är nu helt enkelt=)
Men iaf så hann vi med en säng till Ikea på tordagskvällen (som jag har längtat) nu äntligen fick jag köpa mina efterlängtade stolar....love them!!!! blev lite blommor till fönsterna , en ministrykbräda, en konservöppnare också.



Att bo här med min B är det mysigaste jag någonsin gjort....jag trivs så himla bra och vi har det så himla bra tillsammans!!!!

just ja endel undrigar över vad jag ska göra i höst....
Som jag skrev för någon dag sedan så har jag kommit in på kursen som jag sökte...så den 21/8 ska jag på upprop för kursen kulturkontraster...vet inte så mycket vad det kommer att innebära mer än att jag kommer att ha något  förhoppningsvis vettigt att göra..inte bara vara hemmafru=)
sen om det inte kommer att vara så mycket i den kursen ska jag anmäla mig till en vikariepol för dagis och skolor...det skulle vara så skoj...men vi får se...än så länge är det himla skönt att inte ha allt för mycket att göra om dagarna...jag har inte vart ledig en sommar sen sjuan så det är väl på tiden....=)

Ha nu en skön och bra söndag!!

kramkram!

Lite nytt......

image111

Är inte de här salt- och pepparkaren typ sötast i hela världen...jag blev helt kär när jag såg dem...så nu står de på fläkten och ser så söta ut=)



Den stora blommiga brickan är nyinköpt på samma affär som saltkaren (Store i Linköping)



Ny lite höstigare jeansklänning från HM....mysig!

Ja det var nog det som har inhandlats den här veckan....

Jag älskar att ha balkong...sitter där så fort solen tittar fram...härligt! och tvingar Gos att äta typ alla måltider där=)

Resterande tid av dagen har jag tänkt att hinna med en powerwalk, posta ett gratulationskort, hämta torkad tvätt och gå o handla lite.....alldeles lagom....och så hoppas jag en massa på en tur till Ikea...men det hinns nog tyvärr itne med...stackars B som måste plugga så mycke!

ha det nu så bra! kram kram!


Mysiga dagar

Ja de senaste dagarna har verkligen varit mysiga. jag bara går omkring här hemma o grejjar o fixar o gör inget....kramas..lagar mat..tvättar..o jag trivs hur bra som hellst.
Idag fick ajg veta att jag kommit in på kursenjag sökt så det känns kanon..ska bli späannde skoj att ha något vettigt att göra sen också.
Dessutom har jag fått mina skattepengar o de var varmtvälkomna...känns sååå skönt!

de senaste dagarna har vi vart en sväng på stan där jag så klart hittade en del fint att ta med mig hem...
vi har ätit en massa glass...badat...vart ute o ätit på mysrestaurang..o gått på nattpromenader...

Har tagit lite kort hur det ser ut i mitt o min gos hem för kan tänka mig att det finns endel nyfikna själar som vill se hurjag har det i mitt nya hem.....


Jag vet att de är väldigt mörka...men jag orkade itne ta om dem...den övre är iaf "sovrummet"


"Vardagsrumsfönstret"=)
Men eftersom det bara är en lite etta vi bor i så ryms båda dessa "rum" i samma rum....=)
image107




Ne jag msåte gå o laga lite mat nu....men jag lägger upp ett till inlägg ltie senare med saker som jag köpt på sistone......

Ha det så bra tills dess!!!!

Shoppingsug...


Känner mig otroligt sugen på att shoppa nu. Visst jag gör det lite hela tiden....men det känns som det var länge sen jag hade en ritkgit shoppingrunda eller tom shoppingdag...viiiillllllllllllll!!!!!! MEN tyvärr så borde jag lägga mina pengar på annat....men har jag någonsin brytt mig om det tidigare+??? nope....så jag antar att imorn när jag ska ner på stan här i min nya stad så komemr jag nog att ha hittat nåt fint att hänga in i min (eller min o min?) redan trånga garderob som jag delar med pojken min. Men allt går bra man vill...hihi=) Japp som jag skrev "min nya stad" Nu sitter jag här i LInköpng hit jag flyttade mina ägodelar igår.....tror att jag komemr att trivas kanon här...allt är så himla mysigt o bra. Synd bara att Gos måste plugga så mycket.....men jag är så glad att jaghar han ändå....mysigast i världen!
Det är inte bara kläder jag är sugen på att shoppa....ne jag skulle mer än gärna sepndera lite pengar på Ikea...eller Nordik kankse...finns så himla mycket fint som jag skulle vilja ha. Men där är det itne bara pengarna som är problemet utan ytan....vi har absolut ingen plats för fler saker tyvärr.....elle rjo nmågra få saker ska vi allt köpa...barstolar och nya förvaringsmöjligheter så som kartonger, korgar och skåp...
Ni som känner mig anar nog att jag stormtrivs med det här.....!!?!?=)

Lite fina kläder finns det hos Ellos....skulle ju vara skoj att beställa lite därifrån...vi får se om några veckor hur mycket pegnar det finns kvar då....






Har fastnat lite för jeanskl'ännignar nu......så himla fint...den i mitten är superfin...förutom broderierna....ananrs hade jag helt klart älskat den!
Har hittat en superfin på barnavdelningen på HM..men vet itne omd en blir för liten...eller jo antagligen...men jag ska prova den imorn...vill ha!!!!

Nu ska jag grejja lite mer i mitt nya hem.....myser!!!!

Ha det bra o ta hand om varandra!!!!

kramar!!!