Uppdatering

Jag är himla dålig på att updatera här nu för tiden. Dels beror det nog påa tt jag iten shoppat så värstans mycket på sistone o att jag ändå har rätt fullspeckat schema....ja eller...ne jag vet inte....iaf så harjag nog itne f unnit nån inspiration till att skriva av mig här. Inte för att jag har haft det tråkigt...för det har jag verkigen inte. jaja...men nu gör jagmig ett litet försök iaf=)

jag ljög lte där..några nykomlingar finns det både i min skogarderob o i min klädgarderob...två tunikor o en en top inhandlades för några dagar sedan o några skor från jobebt har det slinkit med hem...komemr bilder på några av dem.,....


min midsommar var urmysig med trevligt sällskap o hans familj va goa de med=)

tänk va livet kan förändras fort...från en livssituation till en annan på bara ett kick...o tänk va bra det kan kännas:) jag är så glad o nöjd=) det enda som inte är 100% är avståndet till min gos...vill ju vara nära hela tiden ju!!!

Saknar Kajsas o mina shoppingrundor!!!!!!

Ta hand om varandra!!!

kramar!!

Kanon

Mycket händer....and I like it!!!
KOm just hem från en minisemester med tjejerna...Jag, Maria o Lina fick för oss att åka iväg över helgen o Strömstad blev destinationen. Har vart en kanonhelg med fint väder trots att det inte alls skulle bli det. en hel del skrato knas, solandes o god mat o dryck o goda vänner...kan det blir bättre????


Lite bilder från min kemera...de andra tjejerna har fler o bättre bilder...jag hadeigne batterier den första dagen:(

Livet känns bra underbart ibland ändå....jag trivs himla bra jsut i nuet...jag vill varken täänka framåt eller bakåt...utan bara vara här och nu....eller ja allra hellst vill jag ha imorgon nu iof...men ja ni fattar. det känns verkligen helt kanon!:)

Nu har jag en spännande, skojjig o mysig vecka framför mig....som jag ser galet mycket fram emot.....

Hoppas ni alla får en lika bra vecka som jag kommer att ha!!!!!:)

puss o kram!


Sommarlov!!!

Kan inte fatta.....nu har jag sommarlov...och inget vanligt sommarlov...utan jag ska itne vara i skolan förrän i januari och det känns helt underbart!!!!

Helgen i Oslo blev kanonskoj! Så glad att jag har dig E!

Har bott hos K nu i några nätter o det e myspys o vara hemma hos dem. Men nu har jag flyttat hem till mamsen o papsen på riktigt....och det känns rätt skönt att ha alla sina saker o så samlade på ett ställe...

Ikväll har jag vart ute o ätit med ett gäng goa tjejer som jag kommer att saknar mycket närj ag inte ska vara i Uppsala på länge. Men jag hoppas att de finna kvar till våren också. Kajsa det kommer att bli ritkigt tomt utan dig!!!!!!!!!!!


Partykompisssar i Oslo:) ( om Elinor ser detta blir hon förmodligen arg...men det får jag ta) :)I helgen blir det ut o fara igen.....ser jag fram emot:)

Hej svejs!