Tack!

Tack alla underbara runt omkring mig så får mitt liv att vara bra trots allt!
Jag vet inte vad jag hade tagit mig till utan er alla....alla era smarta o fina ord! Tack!
Vänner är det finaste som finns....jag är så lyckligtlottad som har er fina!
O familjen....mamma o pappa....ni är väl för underbara! Tack för att ni finns o ställer upp o gör allt för mig!

När jag fyllde fick jag presentkort på Gina och HM av söta västeråsvännerna....o ni behöver inte vara oroliga att jag inte kommer att använda dem o att de kommer att gå ut eller nåt sånt....självklart har jag redan förbrukat dem. Det var en toppenpresent. Tack!

Tack för dessa:


Denna underbart söta chockrosa klänningen blev min från HM.....

På Gina blev det:
Och mamma min var så gullig en dag ( är hon ofta) men en dag var hon extra go....då ringde hon mig i skolan o sa att jag skulle få gå ner på stan och köpa mig nåt fint som de skulle betala åt mig....gissa om jag blev glad...jaaaaa=) Så det blev ännu en klänning från Gina...ballongkjol, skärp i midjan och korallröd....jättefin! (kommer bild senare) Tack!

Så nu är jag redo för en vår full med fest i fina klänningar! Ser jag faktiskt fram emot!

Massa kramar!

Vårkänslor?

Ja de senaste veckorna har solen lyst och värmt upp vårt land lite....härligt när han tittar fram o lyser på våra bleka ansikten....dock så ska jag berätta att jag inte ritkigt känner den där lyckan över detta än....vårkänslorna sitter ritkigt långt inne. jag har många känslor i min kropp men tyvärr är de inte så positiva....
Jag antar att det är dags att berätta för er vänner som inte redan vet att mitt liv har vänts upp och ner...efter 4 härliga år är jag nu ensam igen....Jag är singel...Mattias vill inte mer...Livet är med andra ord inte så ljust just nu....
Men jag lovar..jag ska itne lägga mig ner o dö för det...jag vet att det finns underbar människor i mitt liv ändå som finns där för mig...o jag är otroligt glad att jag har er alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack alla ni som bryr er!!!! Utan er skulle detta vara omöjligt!!!

de senaste veckorna har jag itne ens funderat på kläder...har inte haft nån lust med något o det har bara känst onödigt att handla fina kläder.....kanske bra på ett sätt....men jag blir rädd...eftersom det är min passion!!!

Tack vare solen och underbara människor så har det ändå smygit sig på lite...hihi...jag tror att det är dags att införskaffa sig några snygga vårskor....och efter att ha jobbat  lördags så har jag funnit dem....:)

Här är de:image23

och de andra är:
image24
Riktiga Linaskor som jag kommer att trivas kanon i!!!

Tyvärr har jag inga pengar kvar...men nästa vecka när de ramlar in lite igen är det nog dags för nån ny fin klänning också.....Här några av dem somjag gärna skulle vilja ha:


Från Top shop..


Vit klänning med fickor från Ellos


Randig från Top Shop...


Rutig från Ellos.....99 kronor så JA den kommer att bli min=)Supersöt klänning från Ellos...

Ser fram emot att åka till Sthlm med Kajsa nästa vecka....då har nya Top Shop öppnat också.....hoppas att det är himmelriket=)

Ta hand om varandra o var rädda om det ni har...en dag står du kanske där utan det och då är det försent att uppskatta det man hade......

Många varma kramar till alla betydelsefulla!!!!!

Hej!

Nu var det ett tag sen...jag vet....men energin och inspirationen till att skriva har inte infunnit sig. Tankarna upptas av mycket annat. Men jag är snart tillbaka igen!=)

Idag ska jag o kajsa färga håret på varandra...det behövs!=)

nej nu måste jag göra mig i ordning för att ta mig på föreläsning om ljus o materia och sedan örat, ekolod mm.....oohhh nej ni har rätt.....shit va trist! jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag sitter på föreläsningarna....
det enda som finns i mina tankar är "kämpa kämpa...du klarar detta!"

Tack alla underbara som finns i mitt liv!!

kramar!

Helgresumé

Go kväll!!

Blir bara lite kort nu. Det har vart en helg fylld med aktiviteter...inte en stund över för att sitta framför datorn...vilket jag inte har saknat ett dugg=)
Fredagen var kanonmysig med min M i huvudstaden. Först gick vi och tittade och shoppade lite på stan sen på kvällen var det teater som gällde. Kvarteret Skatan på Rival...den var verkligen jätteskoj....och natten tillbringades på det kanonfina hotellet Rival. Kände mig riktigt lyxig på det fina rummet!

På lördagen var det bara att skynda sig hem för att fixa för fest här hemma. Jag och Elin hade 48 års fest. Det blev fullt hus med ca 30 personer! Men en riktigt lyckad kväll...Kul att träffa alla gamla godingar...synd bara attt man inte hinner sitta ner mer o prata.. Tack för att ni kom och tack för alla fina presenter! Ni är så goa! Fick många jättebra o fina presenter! kommer kort på det senare....
Lina är ff kvar..mysigt att ha henne här!

O nu är det söndagkväll och jag saknar redan dig M....felfelfel att vi är så långt ifrån varandra så mycket!

Sov gott o hoppas att ni får en bra vecka!!!

kraaaam!