För presentkortet...

som jag fick av min gos så blev det denna småblommiga söta sak.

image504

Finare på...men orkar inte sätta på mig den nu....men den är tänkt att ha på kommande konfirmation och student..
Vill ha sommar nu så jag kan få skutta runt i mina små klänningar!


Dagens!

image503

Idag klädde jag mig så här för att ha ett seminarium och en föreläsning i skolan. Jaha men nu sitter jag redan här hemma igen. klassen satt så fint o väntade i klassrummet...men det dök inte upp någon lärare. Någon gick och frågade och det hade blivit nån miss...jaha så så bra gick det första examinationsseminariumet. Så dåligt! k och jag orkade inte vänta 2 timmar till föreläsningen så vi gick till biblioteket o jag lånade lite bra ha böcker till vfu:n o sen gick vi hem igen. Så kan det gå! Så nu har jag ju alla förutsättningar för att läsa ifatt lite av det jag ligger efter med....trist...men det måste ju göras...och jag vill verkligen inte göra något i helgen...då ska jag ha semester!!!

ha en bra dag!!!

kram!

Underbara vår!

ÅÅhhh vad jag älskar sol o vår! Helt underbart!
Idag är jag ledig från min Vfu och sitter i stället hemma och försöker läsa ikapp all litteratur som jag ligger efter med....det är ett hårt uppdrag...men jag kämpar på. Har suttit ute på "balkongen" på förmiddagen...men nu är solen inte kvar där längre så tänkte packa med mig en filt o lite gott o ta mig ut o sätta mig på nån gräsmatta någostanns=)
Inge  skoj alls att läsa...men det känns lättare när jag iaf kan kombinera det med att njuta av solen...

I tisdags när jag kom tillbaka hem hit till min älsakde sambo så låg det ett paket på sängen...han är väl för go min älskling! Förra veckan när vi var på Gränby så hittade jag en jättesöt klänning på Gina som jag så klart ville ha...men ne inga pengar o köpförbud så fick jag gå därifrån utan min söta klänning. Men sambon la den på minnet o när jag var borta gav han sig ut på jakt efter denna....men den är slut i hela Uppsala...så det blev ett presentkort istället....blev såååååå glad. Imron ska jag ta en titt på stan i våsterås efter den....men om den är sllut där med så kan jag garantera att jag hittat nåt annat fint=) Längtar! Hoppas det är fint väder imorn med!!!!

Ne nu ska jag få i mig nåt som mättar sen är det dags att läsa igen...

Hoppas ni har det underbart i det fina vädret!!

kramar!!!

Randig kjol!

image500
image502

Trots en tråkig dag igår som mest bestod av läsning av förbaskad tråkig kurslitteratur ville jag klä mig i min nysydda kjol. Allt blir ju lite skojjigare med en kjol som man tycker om. Blev även en snabb promenad till stan....det var höjdpunkten på dagen det.
Idag är et helt underbart väder och jag önskar så att jag hade tid att vara utomhus med min älskling...men nej...alldeles för mycket som jag MÅSTE göra idag....=( Hoppas det hinns med en promenad iaf!

Hoppas att ni har det underbart!!

kramar en som inte vill plugga längre!

Lite mer kort från igår...

Igår gick det inge vidare att uppdatera bloggen så jag skriver lite kort nu igen istället.
Första dagen avklarad på Vfu:n...trött och stressad i själen....hur i hela världen ska jag hina med allt jag msåte hinnamed samtidigt som ajg sak pendla 3 timmar varje dag o vara på förskolan i 7 timmar...knas blev det med allt...ledig en dag i veckan iaf.....får väl läsa som en tok så antar jag.....usch gillar itne den här kursen alls...upplägget är helt åt skogen...tror bestämt att de vill att vi sak gå in i väggen redan nu.....bläblä....ne slutklagat för idag. jag är iaf himla göad över att det inte är höst o att det skulle var kolmörkt när jag gick till bussen o så...nu är kl 7 i de tär fortfarande ljust...underbart!!!!!!

Lite mer kort från igår kommer här:
image492
Tre generationer Morberg



image496

Invigde min klänning från Thailand tillsammans med prickiga gamla strumpbyxor (och de döda rosorna fick äran att vara med på korten också=))


Nu vill jag ha klarat av denna termin och ha sommar!!!!!!!

Nu lite mat sen läsa min obligatoriska dagliga 30 sidor...............................

Kram!

Kalas 2!

image491

Idag har det ätits en MASSA gott igen! SMörgåstårta, prinsesstårta, kakor o godis..................
Mamma, pappa o lilla mormor har vart här o grattat min gos.....ännu en mysig o trevlig dag!!!!!!! ( och ännu en gång var syster min saknad.....nu får du allt ta o komma hem!!!!!!!!)
Lite kort från dagen:

....................

Kommer tydligen inte nu...för blogg.se vill inte att jag ska lägga upp några nu verkar det som......
och jag har itne tid att krångla för imorn börjar min Vfu....i V-ås...vilket alltså innebär pendling i 3 timmar per dag i 5 veckor framöver...inte så kul...men kul med vfu bortsett från bussåkandet. Ska bli mys att få jobba med härliga(förhoppningsvis...hihi) barn ett tag igen....
Synd att det är helt galet mycket att göra vid sidan om också....lite av ett mysterium hur jag ska hinna OCH orka det...men allt brukar lösa sig till slut ju...så det gör nog även detta=)

Vill ha vår nu!!!!

N

Kalas!

Idag har det varit kalas för älsklingen. Hans familj har varit här och vi har mumsat fläskfilé och tårta och annat gott.
EN mysig och trevlig dag!
Nu är vi trötta och ska gå o sova rätt snart så vi är pigga imorn för då blir det kalas igen.,...då är det min familj som kommer.
SÅ skoj o trevligt med besök och kalas...kunde man inte ha det oftare...istället för att plugga och ha det jobbigt o tråkigt.:)
Idag bars det blommigt linne fårn Hm och blank kjol med rosett från Indiska

image487


Mer kryssningsbilder.

image480




Fina och i ordninggjorda för god mat på restaurang, slutade första kvällen med hamburgare på fast food 25 h, och på söndagkvällen hamnade vi där då med, men denna gång med pizzabit  för B och kycklingsallad för mig. hahahah!!! kändes lite fånigt.....MEN...det billigaste som annars gick att äta kostade ca 200 kr per person...det gick inte för sig...=) Men vi hade minst lika skoj o trevligt för det...trots att vi kände oss som vi hade först tillbaka i tiden till 70 talet eller något..allt var orange och gult....OCH fult!=)
Summasumarum....jag hade en jätterevlig o mysig helg med min B!!!!! Snart bär det av från landet igen.....och ooohhhh vad jag gillar det!!!!!!!

Ikväll blir det ännu mer snabbmat.....kebab på Ken´s....mmuuummmmsss!=)

Tallinn!

Här kommer lite bilder från älsklingens födelsedagspresent från mig.....

image465

De här bilderna är från i lördags när vi åkte från soliga Stockholm. Kändes för en kort stund som våren och tom sommaren nästan var på väg. Underbart härligt!!!

image472

Så här såg vi ut i lördags efter att vi gjort i ordning oss för kvällen.


Söndad-dag tillbringades i det kalla, regniga och blåsiga Tallin.....mysig stad...men tyvärr var inte vädret på vår sida...

Neee jag måste lägga mig i ett varmt bad nu....ruggigt o kallt här med...lägger upp mer bilder senare!!!!

Hemma igen!

Nu är vi hemkomna igen efter en jättemysig helg tillmestadels tillbringad till havs. Blev även några timmar i landets kalla huvudstad. Några flaskor alkohol rikare och en underbar parfym till att ställa i badrumsskåpet ska jag nu gå o lägga mig i soffan och mumsa i mig ännu mer djungelvrål.

Kommer bilder senare!

Hoppas att ni har haft en toppenbra helg! vad har ni gjort???

Kramar!

En till kjol!

image458


Precis hemkommen från en tur på stan. Äta glass vid ån är något som alla sysselsätter sig med här i stan så fort solen tittar fram. Man får slåss om en plats.....
Innan vi begav oss dit hann jag med o fixa en till kjol. Även denna är för lång......ska lägga upp den ca 1 dm tänkte jag....
Så himla trött.....

Kraaaaam!

Ny kjol!

image457

...Som jag sytt alldeles själv...eller hmm..det var iof lite o överdriva...Någon har först sytt den till en klänning sen har jag sytt om den till en kjol=) Från början var det en hängselklänning från Gina...(som jag köpte på rean för 29 kr för det fattades en knapp till det ena hängslet) Syster sydde först dit en annan knapp o fixade lite...men den planen sprack tyvärr....så nu blev det en kjol av den istället. och som ni vet gillar jag nu kjolar med höga midjor...så så klart blev det en sån!=)
Men nu är frågan om jag ska korta av den....eller jo det ska jag nog...men hur mycket??????????????

Tulpaner!

image456

Hur glad blir man inte när man kommer hem efter en jobbig dag o underbara tulpaner står på bordet!!?!?!?!??!
Jag älskar tulpaner....och min sambo=)

Yesterday!

image452



Japp igår skulle Pm:et in...vilket betydde galet mycket panik för fröken "inte-bra på-att -planera-eller- iaf-inte-på att-följa-mina-planer-Lina. Helt panikslagen o tokstressad fick jag helt plötsligt för mig att klippa av lluggen. fort gick det o schoooppp så var det gjort. Fasiken! Varför gjorde jag det??? Jag ångrade mig lika fort som det tog att få bort den. Jag vill ha tillbaka mitt gamla hår!!!!
Jaja men gjort e gjort o det är väl bara att acceptera.........=(
Favoritkjolen bars igår för att ajg iaf skulle känna mig lite glad......vettesjutton om det hjälpte dock.
Känner mig lite ledsen över min lugg idag med så kjolen är med o hjälper mig idag med...hahah!!!
Nej nu ska jag mumsa frukost den till aulan på föreläsning....

Underbara vår kan det vara så att du är på väg hit ...för att stanna??????

Kram på er o ha en bra dag!!!!