BioI fredagskväll var vi på bio med min kära arbetskamrat E o hennes sambo. Trevligt o bra film dessutom. Batman! Inte alls min typ av film...men den va himlans bra faktiskt.
På mig då hade jag skor från Skopunkten
några tights som jag itne har nån aning om var de kommer ifrån om det nu skulle spela någon roll=)
Klänning...eller egetnlgien mormors gamla kjol
o urmysig kofta från Gina.....som jag förävrigt inte hade på mig eftersom det var toooookvarmt.

Duktiga syster

måste bara skryta lite över min syster som är så duktig att rita och måla. Önskar att jag hade hälften av hennes talang!

Här bjuder jag på en av mina favoriter......som jag fått av henne...


Evigheter

Ja det blir inte så ofta som denna stackars blogg blir uppdaterad nu under sommaren. Vet egentligen inte orsaken till det...men så är det i alla fall...
NU kan jag iaf verklgien inte klaga på vädret...heeeeelt underbart skulle jag vilja säga. Synd bara att jag står i en butik från 10-18.20 varje dag....inte många soltimmar hinns det med då. Men i lördags efter jobbet åkte vi fort som blixten ut till stugan för at få njuta så mycket som möjligt. Och det var alldeles underbart att få ta sig ett dopp i lilla poolen och sätta sig i en solstol o bara njuta. Älskar! Söndagen var precis lika underbar den...snd bara att det blev värdens åskoväder på eftermiddagen...men jag var glad för de solstålar jag fick på mig iaf=)

Här komemr lite bilder utifrån stugan....


Lekstugan

Underbart att vara där ute när det är fint väder!

Älskligen o jag var ut på en tur med båten också...bilder på det kommer nästa gång....och har lite andra bilder från saker jag gjort i sommar också...som jag kankse bjuder på nån gång...

Idag är jag glad........=)

Hoppas allt är fint med er kära vänner!!!!!

Jag är glad för att på lördag åker jag o min fina älskling till Lefkas......har inte fattat att det är sant än...men det ska bli heeeeeeeelt underbart!!!!!

puss okram!

Svårt med rubriker....

Ja jag va visst inte nå vidare duktig med att uppdatera under sommaren.
Sommar o sommar kan vi väl iof diskutera....jag gillar inte denna så kallade sommar....jag vill ha sol och värme! Idag är det iof rätt fint väder här...och jag är ledig. De annars fina dagarna som vi har haft har jag stått inne i en butik inne i en "galleria" från 10-18.20...och därmed inte fått njuta nå av de få solstrålarna. Men om solen håller sig framme idag så ska jag ut o njuta! Väderprat...är jag pensionär eller??? hehe....

Annars så har jag ännu en gång konstaterat att Köping inte är allt för skoj. Speciellt inte när den är tom på mina vänner.. EN endaste liten kotte som bor kvar här....annars har vi alla flytt staden....men på sommaren brukar folk vara här men så är inte fallet nu och det är tråkigt! Jag saknar er mina vänner! Vad gör man i Köping annars liksom?!?!? Ne just det...inget...det finns inget att göra..speciellt inte när vädret är piss. Snart kommer Maria hem iaf...det ser jag fram emot!

Den här veckan är en riktigt lugn vecka (igen) jobbar  bara två dagar. På fredag ska jag på bröllop.....det ska bli skoj! Skriver mer om det sen....bilde rkan jag nog också bjuda på.

Nu ska jag iväg o hoppas få köpa billig nötfärs!=)

Puss o kram!