En tur till......

Gränby centrum! Ja jag vet att jag verkligen borde sitta hemma och INNE hela tiden o plugga för att ha någon chans på tentan på onsdag...men det gör jag visst ändå inte. Ne för fy bubblan vad det är svårt o jobbigt att sitta helt instängd när det är helt underbart ute! Vi tog iaf en liten sväng till Gränby.....o jag tror alldeles säkert att det gav lite extra energi.....så nu är jag alltås full av energi till att sitta framför datorn hela kvällen????? Ne......men det msåte jag iaf.....

Idag har jag på mig en klänning från Vero Moda.....159 kr fick jag betala för den..

Bruna remmen är en väska...om ni inte förstod det=)..

image563

image564

puss på er!!!

Ett till tyg!

image562

Hoppas att det så småningom kommer att skapas en klänning och/eller kjol av detta småbommiga tyg.

Idag gäller det att få in så många av mina 6 seminarieuppgifter så att jag kan ägna de resterande dagarna innan onsdag till att läsaläsaläsa till tentan.

OM jag längtar till sommarlovet??? En aning..ja!=)

Hoppas ni får en härlig lödag!!!

Gissa!!!

image561

Någon som vet vad detta är????????
Tror att jag kommer att älska d** iaf=)

Hoppas ni haft en härlig fredag!
Jag hade mitt sista seminarium idag o sen unnade jag o Kajsa oss en otroligt efterlängtat tur på stan. Det var roligt! SÅ dagen har vart rikigt bra...bästa på länge...för jag glömde verkligheten för en kort stund.....har tom suttit ute i solen en stund...såååå underbart!

Min nacke och huvud gör ONT....snälla sluta med det liksom!

Nu vill jag sova...får man göra det kl 10 en fredagkväll?????

Kramis!

Inhandlat idag!

image560

Tyg från Myrorna. tanken är att detta ska bli en kjol eller en söt klänning.....
Hoppsan hejsan vad jag har att göra......SEN=)

På g!

image559

Detta söta ska det bli en kjol av...eller det är redan en kjol...från Myrorna...den ska bara fållas upp...
LÄngtar till den är klar....tror jag kommer att vara glad i den=)

Jag har blivit kär i blommiga kjolar som ni kanske märker...blommmiga klännningar också för den delen=)

Fredag - invigning

Invigning av en ny kjol bara...inget annat=)

image557



Fållat upp den nu på morgonen...det verkligen kliade i fingrarna efter att få sy någon av alla kjolar som bara ligger o väntar. Jag vill ju använda dem nu!!!! o då msåte jag ju ha tid för att sy dem också! Men snaaaaaart är he-----t slut....jag måste bara hålla ut några dagar till...sista examinationsseminariumet idag...sen tenta på onsdag...så alltså några dagar där med galet intensivpluggande...sen....ÄNTLIGEN är det över! Guuuuuuuuud i himmelen vad jag längtar!!!!!! Jag vill ju också njuta av det helt underbara vädret!!!!

Ni som kan...ut o njut för sjutton!!!

Kram på er!!!!

Min mamma!!!

Jag önskar att jag kunde vara hos min mamma idag och ge henne en stor kram och säga hur mycket hon betyder för mig! Jag har en mamma som ställer upp i vått och torrt och som är otroligt omtänksam och givmild!
Tack för att du är min mamma och för att du är du!!!!!!
Jag älskar dig mamma!!!!


Här nedan bjuder jag på lite kort på min fina mamma!!!!!!

image551

Världens gulligaste mamma och pappa!!!

image552
Mamma och hela hennes familj!

image553
Söta mamma!!!



image555

Fina mamma min! Sommaren 2006

image556

Jag och mamma påsken 2006!!!

Hoppas nu att du har en riktigt mysig mors dag...trots att du inte har några döttrar hemma!!!!!!

Glöm aldrig att jag älskar dig!!!!!

systers 20 årsdag!

Förra helgen var vi hemma o grattade syster som fyllde 20!
Här kommer lite bilder från det....

image534



Syster i mina kläder=) Favoritkarlarna i mitt liv. Min älskling. Söta söta Elsa leker med B`s klocka! Kusin Jenny busar med sina brorsbarn. Kusinbanet Lucas busar med pappa. O söta Elsa igen.

Elsa får äran att hamna på två stora kort också. Hon är så go den tösen...kusin Jennys söta dotter.

image542

image543
Jenny och Elsa.

Härliga picknick!

För ca två veckor sedan hade jag o älsklingen picknick i Gamla Uppsala. Så himla mysigt! Underbart väder, mysigt sällskap, gott att äta och fin utsikt! Vill ha sommarlov nu...så man kan njuta av sådana här  underbara stunder!!!!!!


image526




image532

image533

Tyger



Har köpt en del kjolar o tyger på second hand på sistone som jag är sååå sugen på att sätta fingrarna i o sy något fint av. Men tyvärr finns ingen tid till det för tillfället...men snart snart är det sommar o då hoppas jag att det ska finnas några minuter över till det.

LÄNGTAR!!!!!!

Fredag!

Igår var det fredag=) Vilket innebar...att veckan va slut..vilket innebar att vfu-perioden är slut...och vi fick efterlängtade pengar....
Hur som så bestämde vi att vi var värda att göra oss lite fina o gå ut o äta...det var evigheter sedan sist! det var ett bra val för det var mysigt o trevlig o  maten var kanongod!!!!!!

image522

Hahah jag bjussar visst också på en närbild på min fantastiska utväxt.....så kan det går när man pluggar så man inte ens har tid att ta hand om sin....hmm...hygien...typ=)

Inveg iaf nya kjolen från Hm. Den är en namnsdagspresent från mormor....hmm..ja eller jag fick pengar...pengar som gick till denna fina kjol=)

Sjuk!

mmm är  hemma och är sjuk idag....och har vart sjuk så gott som hela helgen...inget vidare...speciellt så har jag inte alls tid med det. Ångesten är nära! shit....hur ska jg hinna allt jag måste på bara två veckor....neee det går ju inte.

Så tänker jag ena stunden...för att i andra vara lite intelligentare och tänka att vad gör det då omjag itne klarar tentan....det är ju bara att göra om den i augusti (eller när det nu är) och det skulle ju faktiskt inte var ahela världen...den första någonsin för mig isf. Men ändå så finns stressen och pressen där.

OCH även om jag nu struntar i tentan så är det otroligt mycket annat som ska göras iaf. Har kvar 3 seminarie uppgifter....varav de ska vara mellan 2-3 sidor vardera...en av dem ska även innehålla en power point presentation som jag ska redovisa för klassen i 10 minuter. Blä blä blä! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

nu ska jag väl sluta klaga antar jag....och tänka på att om två veckor är det sommarlov....helt sjuuuukt va fort denna termin har gått...... Tyvärr känns det inte som jag hunnit med att umgås med vänner o ha skoj med dem.....mitt sociala liv har verkligen inte varit på topp....det som tagit upp min tid är skolan...plugg plugg plugg....och det känns verkligen INTE kul!!! Ne det får det bli ändring på till nästa termin!
vad kan vara viktigare än att ha roligt???????????????????????????????????

Min hals gör ont!!!! Imron måwste jag tillbaka till min lilla förskola....har en hel del kvar att göra där också på de tre dagarna som är kvar.....suck.....

Krya på mig nu då!!!!!! Hur gör man för att bli frisk liksom????

kram!


Kalas!!!!

Idag är det dags för kalas för min lilla pluttsyster!! Kan inte riktigt fatta att HON är 20 år.....va..det e jag ju jag typ. Ne läskigt hur fort tiden går...tyckte det var igår som jag sträckte fram armarna när hon stapplade sig fram på sina små första steg......typ=) hihi grattis syster iaf(som fyller imorn)!!!!!!

image520

Fina syster!!!!!!!!!!!!

Den här lilla söta skruttan kommer jag också att få träffa idag
image521

Mitt lilla kusinbarn!! Så go!!!

Nu ska jag ner på stan en sväng innan vi åker hemåt..

Hoppas att ni får en bra fredag!!!!

Kramar!!!

Ett år sedan!

Idag är det ett år sedan jag för första gången "träffade" min stora kärlek! Tänk hur allt kunde bli...hur allt kunde förändras så fort och bli så underbart bra! Jag är så lycklig för att jag träffade Dig!!!!!! Det tog sedan inte lång tid tills vi för första gången träffades på riktigt och då förändrades mitt liv för alltid (hoppas jag)!!!!! Älskar dig!!!!!

Holland (lite bilder)

image513

image517

image518

image519

Som ni ser så hade vi det supermysigt o härligt där!
Tyvärr hinenr jag itne skriva mer än så just nu....men bilder säger ju mer än tusen ord!
Har inget socialt liv överhuvudtaget just nu.....vfu, matlagning, läsning o annat plugg är allt som upptar min tid....TYVÄRR!!!!! Längtar så till sommaren!

Pöss på er!!!

Tillbaka....

efter en helt underbar helg i Holland. B och jag har vart där o hälsat på hans syster som bor där och det blev en jättelyckad resa och helg. Ville verkligen inte att helgen skulle ta slut. Men nu sitter jag här o verkligheten är tillbaka...fy bubblan!
Så fort jag inte tänker på pluggandet så känns livet heeeelt underbart! Men allt pluggande och press är inte bra för min hälsa=) Blä blä blä...jag vill bara ha sommar nu!  Trots att jag har miljoner grejjer att ta tag i så gör jag allt annat än det...jag vill inte, orkar inte!!!!!
Men tillbaka till helgen....vädret har vart underbart hela tiden. ..........................Neee....jag kan inte ens koncentrera mig på detta för jag bara tänker på allt jag måste göra istället.....Snälla någon spola fram min tid en månad!!!!!!!!

Jag återkommer med mer från helgen....finns en hel del bilder...så kankse kan dela med mig av några av dem.....

Hoppas att ni har haft det underbart i helgen ni med!!!!!

Kram!