En tur till Eskilstuna

I måndags var jag en tur till E-tuna och träffade söta vännerna Marion och Lina. På tok för länge sedan jag såg dem! Sorgligt hur sällan vi ses! Så det var skoj att äntligen få träffa dem! Först träffade jag Marion och vi kollade in lite affärer....köpte inget faktiskt...eller jo en kjol på Myrorna....(det börjar bli en del nu...kanske borde lugna ner mig lite med dem nu=)) Vi fikade och  var tuffa och satt oss på uteserveringen...blev aningens kallt. Sorgligt att det knappt ska gå att sitta ute o fika i slutet av juni liksom! Eftersom vi inte har träffats på evigheter så har vi inte hunnitmed att fira varandras 25 årsfödelsedagar...så det blev ett litet kalas i vår bagagelucka...hehe! Det var mysigt och skoj!



Jag fick presentkort på Gina, Fina saker från Victoria´s secret som luktar muuuums och en supersöt spegel och penna från Marc Jacobs (marion har varit i New York). Blev så glad för allt! Tror att marion vet vad jag gillar! Tack snälla du!

Sedan mötte vi upp Lina och gick till en grekisk restaurang och åt mumsigt! Trerätters!



På måndag ses vi igen!!!

kramar!

Midsommardagens klädsel



På vår promenad i skogen hamnade vi på en härlig äng fylld med smultron....ljuset var så fint där så där fick det bli några foton på dagens klädsel.


Det blåste endel....visst har jag en stor rumpa....men här blir den fakstiskt ännu större för klänningen blåser upp...=)



Lägg märke till vad jag har för tjusigt på fötterna!!!

Midsommardagen!



På midsommardagen tittade vi på när älsklingens kusin med vänner åkte wakeboard o ring efter båt, tog en härlig promenad mitt in i djupa skogen, sov middag och bara hade det lugnt och skönt...









Midsommarafton!


Midsommarafton vid havet! Men tyvärr fick jag ju inte det vädret jag hade hoppats på...men det blev bra ändå med lite uppehåll mellan de galna regnskurarna.



Min fina älskling!




Från stålande sol till störtregn på ett schillevipp!!!! Så i panik fick vi fly in!


En midsommarstång fick jag se även i år.


Lite mys med morbror!

Det blev en mysig midsommarafton trots en hel del regn och blåst!

Två nya kjolar!





De är köpta på secondhand men var då långkjolar....så jag har klippt och sytt upp dem o nu är de istället knälånga...precis som jag vill ha dem!

Hemma på lunch



Så här ser jag ut idag.
O f-n E på jobbet hade rätt...det har börjat regna...tusan va blöt jag kommer att bli om fötterna i mina sandaler då då.....
Ikväll åker vi till havet...till älsklingens landställe o firar midsommar med hela tjocka släkten A. Då vill ju jag ha fint väder ju!!!!



TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!!!
Denna söta lilla midsommarstång är från när jag var liten o vi alltid gjorde en egen liten stång ute vid stugan...det var tider det=)

Saknar dig syster!!!



Se så söta jag i syster var någon midsommar för lääänge sen=) Det regnade visst även då.....

Nu msåte jag kila tillbaka till jobbet i sälja några fler skor....

Puss o kram!!!

Sommaren?!

Men hallå!?!?!?!? Var är sommaren??????????? Nu blir jag faktiskt lite sur om sommaren tänkte visa sig på samma sätt som den gjorde förra året... Jag vill ha en riktig sommar...så som det var för några veckor sedan när jag gick i skolan...så vill jag ha det nu när jag är ledig!!!! Snälla snälla!

I helgen har jag jobbat. Igår var jag o B o hälsade på min söta mormor och fick god mat. Vi åkte även en sväng till stugan och fikade med Malin o de små söta.....
Idag har jag mest sytt....2 kjolar blev klara iaf. Så nu är det bara solen som fattas=) Jag har även suttit och tittat i genom en massa fotoalbum från när jag var liten...alltid lika roligt att göra det.



Jag gillade visst att fotas redan då....hmm ja eller det gör jag ju egentligen inte nu...bara när jag själv tar korten...haha=)
Rosa var också en färg som jag hade på mig ofta.....och på största delen av korten från när jag var liten har jag klänning på mig.....det börjar tidigt sånt där!!!!=) Är jag inte läcker med skärp i midjan o allt!!!!!=)



Gårdagens Lina!

SNart kommer älsklingen hem från jobbet....längtar!!!

puss o kram o go natt på er!!!

Jobbet

Idag jobbar jag min första dag....men det blir ju som sagt en mjukstart för jag jobbar idag och imorn sen är jag ledig till nästa torsdag och efter det ledig en veka till...sen drar det igång på riktigt. tror att det kommer att bli en skön sommar!

I onsdagskväll var jag ut o åt med jobbet. En trevlig kväll med himlans god mat!


Skitkonstiga bilder! Lånade mammas kamera o den hade nån konstig inställning som jag inte förstod mig på hur man tog bort....
Har iaf på mig en ny topp från Lindex med små söta rosetter på och en rosett framme på bröstet. Hittade en gammal jeansjacka här hemma i garderoben...var tvungen att prova den...tyvärr är den lite för mörk..kanske att det går att bleka den i klorin?=)

Picknick och bad i solen!

För några dagar sedan med andra ord....för nu vill solen inte alls visa sig....men här kommer lite kort från vårt bullkalas och mys i solen med Malin o hennes två små söta töser.



Dessa tre flickor har jag även umgåtts med idag då de var i "stan" och shoppade. Jag vill också ha någon att shoppa så underbart söta kläder till!!!!

En annan del av Köping

Då har vi förflyttats oss till min hemstad Köping....eller ja där jag växte upp iaf...min hemstad nu är väl Uppsala?! hmm....här ska vi iaf tillbringa hela sommaren...förutom några kortare tripper hit o dit.
Älsklingen har redan börjat jobba o ska så göra fram till vecka 32. Jag själv kommer att ha det himla lugnt o skönt nu i tre veckor...kommer sammanlagt jobba 5 dagar tror jag....så härligt med en mjukstart!
Men nu är frågan vad man gör på all sin ledig tid när man inte är hemma...hemma i sitt eget hem liksom!??!?!? >träffa vänner så klart!!!!.....men jo det e ju självklart det jag vill....men vart är de då? Inte här i samma stad som mig iaf....jo min lilla E är den enda som inte svikit Köping...resten har förflyttat sig bort.....så det kommer bli en del turer för att besöka några av de söta...
Första dagen (igår) började vi med att besöka Malin o hennes prinsessor. Vi hade med oss rutiga frysväskan med bullar...så det blev bullkalas i solen o dopp i deras pool.... En härlig start på semestern!!!!!!!!
Men så vart är solen idag??????????????????????? Lilla dumma solen du får ju inte gå o gömma dig nu när jag äntligen är ledig o har chans att njuta av dina underbara strålar!
Annars planeras det att sys nu i dagarna.....det ska bli skoj!

Tror bestämt jag ska lura med mig älsklingen på en liten secondhandrunda när han kommer hem.....det är han nog måttligt sugen på iof....hehe.

Lägger upp bilder från gårdagen lite senare......

Kram på er o hoppas ni har det toppen!!!!


Gårdagens klänning!






Ett år!

Idag är det ett år sedan jag träffade min Gos!
Ett år fyllt av kärlek och lycka!
Jag är lyckligt lottad som har en sån fin människa i mitt liv!
Jag älskar dig gubben!

Idag håller vi på och packar och städar för vi åker hem
för sommaren idag.
Så vi firade vår dag igår istället.
Det blev grekiskt restaurang vid ån...mysigt och gott!
Sedan blev det en mysig promenad runt i stan!
Så underbart!
Lediga..tillsammans hand i hand genom en sommarkväll i Uppsala!



Äkta kärlek!






















Nationaldagen

Idag har jag o älsklingen varit nere på stan o haft det mysigt...ätit mat o glass....fast iof har vi mest av allt svettats. Herre gud vad varmt det är! Men jag ska absolut inte klaga..jag älskar sommar och sol!
innan vi gick ner på stan hann jag med att sy en kjol som jag inveg dagen till ära!



Hoppas att ni har haft en härlig nationaldag!

Bloggflytt!

Jag är inte så haj på att förstå sånna här konstiga saker med bloggen. jag skriver, lägger in bilder o inget mer liksom....Men nu ska det bli nån blogg/domän/plattformsflytt...eller vad det nu hette...så inatt kommer bloggen att stängas....sen vet jag inte vad som händer...så kanske att min blogg kommer att krångla framöver...så nu vet nu typ vad det beror på iaf=)

Kram o go natt igen!=)

ÄNTLIGEN "SOMMARLOV"!!!!

Äntligen, äntligen, äntligen är allt inskickat! Kan inte riktigt fatta det dock. Heeeelt underbart! Känns som en sådan befrielse! Nu är mitt eget liv tillbaka igen....tjjooohhoooo!=)
Ikväll har jag varit ute och ätit med goa töser....tyvärr var maten ingen höjdare...och trött som ett as var jag också...men det e alltid mys att träffa söta vänner!
Nu är jag ensam hemma för sambon passade också på att gå ut o roa sig...så då passar jag på att sitta lite här..=)

Rosa och blommor....Lina i ett nötskal!

image575



Ne nu ska jag sova....

Go natt!!

kramar!!!




Sommarlov!

Hmmm....nu är det visst sommarlov...eller ska vara...hade den hemska tentan igår. Men tyvärr har jag kvar en del uppgifter som ska in så måste sitta och skriva hela dagen....trist...men sen så är jag verkligen klar med allt....så himla härligt det ska bli!
Men jag saknar lite de där tradiotionella skolavslutningarna man hade när man var minre...gå till kyrkan, sjunga den blomstertid nu kommer, lite tal, blommor, fina klänningar....ja ni vet. Då fick man iaf en riktig känsla av sommar och sommarlov! NU hade vi en tenta...o sen så var det klart liksom. jaha!=)
Men några i klassen satt oss på en gräsmatta o firade lite genom pizza o gott att dricka! Sen gick vi vidare en sväng...men det blev en himla lugn kväll....passade perfekt också. Var helt slut efter tentan....den var verkligen hemskt!
Dagen till ära hade jag och K på oss somriga blommiga kläder iaf. Syns inte på K men hon har en ursöt blommig kjol som hon köpt på Myrorna och sytt om....hmm synd att inte den kom med!


kajsa: om du blir upprörd nu så säg till!!!!!!!=)

Jag hade en klänning från Indiska:
image569


Jag hade den med skärp...men vet inte vad som är snyggast!??!?!

Nu måste jag sätta fart med seminarieuppgifterna.....ikväll blir det ut o äta med goa flickor! Längtar!!!!

Kram på er!!!!


Blommigt igen...


Kan inte få nog av blommigt.....

Bad pojken min att ta ett kort på mig i denna klänning...men sa klart och tydligt att mitt huvud INTE skulle vara med då håret ser ut som bajs idag...(IGEN)....resultatet blev så här:



Hahhaa...dumma;)

Han fick ett nytt försök o då gick det lite bättre....



Idag har vi tentapluggat hela dagen...jobbigt...känner mig helt lost...förvirrad...snurrig...blåst....ofokuserad...ointresserad......listan kan göras lång!
Men känns bra att vi satt idag....det var förmodligen bara positivt. Fick mycket hjälp.
En dag av h-e återstår sen är det den hemskthemska dagen....SEN är det sommarlov.....SÅ HIMLA KORT KVAR NU!!!!!!!!!!!

Hoppas att ni haft en roligare dag än mig!!!

Kramis!!!