Prickar!

Jag gillar prickar! Det är sött med prickigt! NU ska ju allt vara småblommigt...och det är jättegulligt..verkligen...men för att jag har börjat gilla det så har jag inte slutat gillat prickar!!!!!
I torsdags hade jag tråkigt efter att MS åkt hem o min B inte heller var hemma....så då gick jag en vända på stan och shoppade billiga prickar!

image450
Har varit på jakt efter något i blått...så denna kombinationmed prickar och blått blev ju helt kanon. 49 kr på underbara H&M

image451
Denna sötis kommer fårn Myrornas barnavdelning=) Gick förbi där och såg dessa små söta rosa prickar och kunde inte hålla mig från att prova. Satt perfekt...hög midja o småsmå prickar o rosa rosett.....kanon!!! Ska ta bort tyllet under bara ...tror jag...Priset var toppen det med...45 kr på prislappen men efter avdragen studentrabatt blev det endast 40 kr och 50 öre....som hittat!!!!!

Sedan gick jag glad hemåt och tvättade kjolen noga noga noga=)

Varma minnen

Som vanligt när jag borde plugga så drömmer jag mig iväg...kom på mig själv med att sitta o titta på gamla foton och drömma mig bort...bort till sol och värme. Bjuder på några av bilderna jag tittade på:

image439
image440
image447


Så härligt det vore med lite sol och värme!!! Vill tillbaka! Önskar att jag hade tid och pengar så jag kunde ta med mig min älskling till paradiset!! Drömma går ju alltid=)
Längtar till sommaren om inte annat...så jag kanske får tilfälle att använda mina klännignar som jag köpte där borta....gillar den rosa prickiga, den bruna med småblommor och den med brunt, rosa o vitt  somjag har när vi sitter på marken vid ett bord....

Nehe om man skulle ta o ta sig tillbaka till verklgheten.......

Lördag!

Lördag borde betyda en ledig härlig dag att bara slappa på. Men icke när man mär student och måste jobba med ett PM som ska vara inne på måndag. Och även fast jag största delen av tiden inte gör det jag ska så är det ändå skitjobbigt för jag tänker på det HELA tiden.."jag borde skriva nu...osv". Ingen frid i min lilla skalle inte! Jag vet att det bästa är att få skiten gjord så man kan slappna av sen....tanken är ju god men inte gör jag det för det inte. Dumt, dumt!
Jag är mest bara så glad över att min gos är hemma....har saknat honom så mycket! Lägenheten o allt blir så tomt när han inte är här!
Som jag sagt många gånger förr....SNÄLLA NÅN GE MIG ENERGI OCH  MOTIVATION TILL ATT GÖRA DET JAG BORDE!!!!!!

Hej så länge!!!!

Blått

Usch med tanke på förra inlägget o fotona där så kan man ju tro att jag älskar blåa tapeter. SÅ jag måste meddela att så är INTE fallet...långt ifrån!!!! Bara väntar på ett bra tillfälle då vi ska sätta upp nya fina! Hatar våra nu helt galet blåa väggar i både hall och matrum....bläääää!!! Så nu vet ni=)

Äntligen!

Fredagkväll...och ledigt från pluggandet för en stund. Nu har jag plockat undan allt och är redo för en mysig kväll med min efterlängtade sambo som kommer hem vilken minut som helst. Maten är i ugnen och jag har svidat om. Som jag har längtat!!!

image435



Trevlig helg!!!

Hög midja!

Igår kom kära vännen MS hit och hälsade på. Först hade vi en trevlig o lite stressig eftermiddag med lagom mycke shopping=) Jag köpte en svart tight kjol med högmidja (äntligen ahr jag en som jag kan varva min andra men...en till fest o en till vardags är min plan=)) och en blommig söt "blus" och ett hjärthalsband. Sedan bar det av till Willys o det inhandlades godheter till kvällen. Klockan 7 fick vi besök av Carro o Erika. Det blev en mysig o trevlig kväll med flickor som det va rpå tok för länge sen jag träffade sist. Synd att mitt huve inte var på min sida bara...dunkade och gjorde attans ont.
Men med en natt med god och lång sömn så finns det inte ett tecken av den huuvdvärken idag. Skönt det iaf! Hahahha fick höra imorse att jag låter som en typ gnällig bäbis när jag sover....hmm pinsamt!

Idag har vi varit en sväng på stan i det härliga vädret. På jakt efter ett vitt tunt skärp. Tänkte att jag skulle köpa det på seconhand för det lär ju vara billgiare.....men det vettesjutton....det blir nog ett nytt iaf. Trist att de seconhandbutikerna som jag vet i den här stan är Myrorna och nån annan liten dyr butik bara....saknar Brödet och fiskarna o Pingst i Köping...där kan man verkligen fynda!

Igår kvälll såg jag ut så här....( o ska jag vara ärlig så gör jag det nu också=)

image429



Ser ni något annorlunda med mig??? inte mycket va...samma pose som vanligt...samma kjol som vanligt...hahahahha.....men ja håret.....nu är det visst brunt igen...=) Eller mörkblont stod det på förpackningen....vet inte riktigt om jag trivs än.....

Idag är det en ledig dag...vilket innebär att jag verkligen borde plugga...har ett PM som ska vara inne på måndag...bläblä!

Jag vill ha vår o värme NU! vill kunna gå ute i bara kjol o linne o kofta o tunnare skor...NU!!!!!

Pss o kram!

Påskafton!

Jahopp...jag lider verkligen av det jag skriver om....koncentrationssvårigheter....fy bubblan va svårt det är att få mitt feta arsle att sitta still på stolen o göra det jag ska..... Eftersom jag inte gjort något av det jag skulle innan och under helgen så sitter jag nu här sista kvällen o försöker få ihop det sista...och segt som attan går det också....men jaja nån gång blir det ju klart så klart.....men vore skönt om det var nu=)

Lite kort från min påskafton kommer här:



Förresten så ser jag att jag ljuger lite granna....alla bilde re ju inte alls från påskafton utan även från påskdagen...om det nu har någon betydelse=)
Syster du var saknad igen!!!!!!!!!!!!!

Glad Påsk!

i efterskott...
Varit hemma hos familjen min över helgen.
Hann med en fest med vännerna i Västerås i fredags också
Mys hos mormor i lördags
o mys med vännen M o henns små prinsessor både igår och idag

Nu har jag varken tid eller ork att skriv amer ...men bjuder på lite bilder från helgen...


Jag i fredags! Allt från H&M



Ne hinner inte med mer just nu......

pöss på er! Läs även andra bloggares åsikter om

Tankar....

Tom i huvudet men samtidigt tusen tankar i huvdet.
Tänker på hur troligt orättvist och hemskt livet kan vara...
På hur fort allt bara kan ryckas ifrån en...
Det är det fruktansvärda som hänt i Arboga som tar upp mina tankar...som inte ger mig någon koncentration till det jag borde göra...men just nu känns det så himla oviktigt...
Två små otroligt söta barn finns inte mer...
De som även tidigare haft det jobbigt och fått kämpat...livet är så orättvist!
Tänker på den stackars unga mamman som om hon vaknar upp får beskedet att hennes underbara barn inte finns mer...vill man leva vidare då?
Jag tänker min stackars vän M som stod familjen MYCKET nära....jag lider så med dig gumman...önskar att jag kunde göra något...göra så att allt blev bra igen...
Massa massa styrkekramar till dig!!!!!!!!!!!!





Läs även andra bloggares åsikter om
,

Vårens första....

GLASS!!!!! Det blev en lakritspuck...mums!!!!
image403

Sedan tittade vi på forsränning...det var cool...men kallt..


Först plumsade de ner i vattnet från en rutschkana och sedan skulle de ta sig ner för "stupet"


Uppsala är mysigt och fint ser fram emot våren då jag kan gå hand i hand med min älskling genom staden....
image407

Hoppas ni har en mysig söndag....det har jag...men jag gör inte alls det jag borde....det skulle pluggas en massa och tränas också....än har jag då inte gjort något av det.....men plugga msåte jag.....efter at vi vart o handlat som vi ska göra nu...

Hejs svejs!!!!!

Akropolis

Igår var jag och käre sambon ut o mös på  grekisk restaurang....
image401

Då hade jag på mig nya favoritkjolen som jag haft de typ 3 senaste helgerna...hahah!!!
Men nu med nytt linne från hm och sjal från samma underbara affär=)


Jag älskar när det är helg!!!! kan det inte vara det lite oftare..typ=)
Nu ska vi ner på stan en sväng!

Hoppas att ni får en trevlig lördag....det tänkte jag ha iaf......=)

kramkram!

Svammel

Någon mer motivation fick jag inte igår vilket betyder att jag har desto mer kvar att läsa idag=( Vilket går lite bättre eftersom jag har lite mer press på mig idag, eftersom det ska vara klart till imorn. Men i och med det menar jag inte att jag är supereffektiv...neeej långt ifrån!
Har varit och tränat idag igen.
Kom hem lagade mat och flummade runt på nätet...(läste en massa bloggar)
Flummade lite till
Tog ett varmt härligt bad
provade lite kläder för att känna vilekt av plaggen jag skulle kunna plugga bäst i...haha!...tror jag har bestämt mig nu=)...det måste vara skönt och inte klämma åt någonstanns....vilket iof knappt några av mina kläder gör med tanke på att det mesta i min garderob är supersköna klänningar och tighs.

blajblaj blaj.....nehe....kanske tillbaka till verkligheten då=(


Först provade jag den här gamla....men den kändes inte ens bra att ha på sig hemma.......

Den här blev det tillslut.....egentligen för kort att bara ha till tights....men hemma går det ju bra=)

Hoppas ni har det lite roligare än vad jag har det!!!!=)

kramar!!!!

Fixar&donar

jaha så självklart som vanligt så sysslar jag inte med det jag BORDE. Det är något slags inneboende, bestående fenomen hos mig...så fort jag har en massa jag måste ta tag i (läsa), så hittar jag på en massa annat livsviktigt och för stunden, jätteskojjigt att dona med.
Just idag ansåg jag visst att det var dags att fräscha till vårskorna. så de har rengjort, sprayaats och ställts iordning i min skohylla (som inte är så perfekt som den låter...ett gammalt cdställ...men man tager vad man haver) =)

Del av mitt "skoställ" och skor som ska ställas i skostället efter "uppfräschningen"

Behövdes visst också grrejjas bland klänningarna...så det tog ett tag det med=) Synd att tiden går så fort de dagar man ska plugga....

I gliporna hängde de klänningar som är på vädring nu

Jag kom på att jag måste visst ta mig ut i det "härliga" vädret idag.....jag o K ska o träna 17.30...fasiken borde sätta på ett kol o läsa tills dess!!!!!!!!! Ge mig motivation!!!!!

kram!

Hemmamys!

Ja eller mys och mys...det beror ju på hur man ser på det....men hemma ska jag vara hela dagen iaf. Inget schemalagt så jag behöver inte ta mig ut i det trista vädret. Men bara för att jag inte har något schemalagt betyder det inte LEDIG....ne jag måste läsa här hemma iaf. Det jag ska ta tag i nu är en pdf-fil från skolverket på ca 75 sidor om läs- och skrivsvårigheter. Intressant,  men blir ändå jobbigt eftersom vi hela tiden har så mycket att läsa.

En dag som denna passar det ju perfekt att mysa runt  i gamla kläder som  jag inte vill visa mig i ute bland folk:

Klänning från Hm barn.

Hoppas ni får en bra dag!

En dag i Stockholm

I helgen har syster vart här och lördagen tillbringade vi i Stockholm. En kanondag! Tack snälla gulliga syster...verkligen en toppen födelsedagspresent!!!!!!!
Blev lite shopping sen Alicia. Här bjuds på lite bilder från vår dag:


Middag hemma innan vi åkte


Malin utanför Globen


En födelsedagspuss av syster=)


Inne på Hovet


Glada systrar på Hovet


Alicia Keys


Lite trötta på tåget hemåt

Tack för en jätterolig dag gumman!!!!!!!!

Födelsedagspresent!

Imorgon ska jag få (genomföra) min födelsedagspresent från min kära syster! Det ska bli så himla skoj!
Vi ska tillsammans åka till Stockholm och Hovet och se Alicia Keys. Ska bli jättemysigt...längtar! Först ska vi gå o kolla lite på stan o kankse hitta något fint att köpa....(synd att jag inte har ltie mer pengar bara)..sen blir det konsert av hela slanten!
Syster kommer hit redan ikväll...mys! Måste passa på o umgås innan hon smiter till Norge igen.

Så min helg kommer alltså att bestå av systertid, stockholm, konsert och på söndag plugg...(men det försöker jag att inte tänka på nu)

Underbar dag...härligt väder med underbat blå himmel o strålande sol!!!!! Njut!

Nu ska jag försöka läsa ut boken som jag itne läste igår innan jag ska njuta av en  mysig fredagkväll!

Trevlig helg på er alla!!!!!

Pink!

image385

Jag glömde ju bort att jag inte alls pluggade precis hela helgen.....i lördags var det ju 25 årsfest med 90- talstema...så då klädde jag o K oss i typiska 80 talskläder....haha!=) och så klart i vår favoritfärg...ROSA!

Förra helgen

och lite till....har itne skrivit på länge...eller på hela veckan iaf=)
Igår skrevs tentan och det känns så skönt att den är över...resultatet återstår att se...kändes  absolut inte kanon....men det känns ändå bara bra att den e gjord iaf. Nu kan jag leva lite igen=)
Imorgon börjar nästan kurs och tills dess ska dryga 100 sidor läsas...(borde ta tag i det snart)

Förra helgen var söta syster här och hälsade på. Vi kikade runt lite på stan och på lördagen var det singstarfest (men så klart sjöng vi inte) vi är inte riktigt gjorda för det...finns inga sånna talanger alls i våra gener.

Lite bilder från förra helgen.....ni som är med på dem o blir arg nu får väl säga till så kan jag fundera på att ta bort dem=)


Jag hade på mig:

Linne från H&M´s barnavdelning
Kjol H&M Divided

Helgen som var pluggade jag mig igenom...tyvärr....

Underbart fint ute idag!!!!!!!=)