Verkligheten...

Det känns som att allt börjar lugna ner sig lite och falla på plats. Jag flyr inte längre från verkligheten.....nu trivs jag med verkligheten och tycker om att det är saker på gång.....

Jag har två dagar kvar i skolan...och det känns alldeles alldeles underbart! Trodde aldrig att jag skulle klara mig igenom denna termin...men nu står jag här med bara några få saker kvar...inga rester, inga kuggade saker ...bara en redovisning kvar....och det känns overkligt..jag är så stolt=) Jag tror att jag redan nu kan säga de underbara orden:JAG KLARADE DET!!!!!!!

Imorgon bär det av till min Elinor i grannlandet...det ska bli himla skoj o se hur hon har det där borta och bara få en helg tillsammans med henne. Längtar så efter dig gumman min!! Håller på o packar ltie nu...men alltid samma beslutsångest över vad jag ska packa med mig......kan ju inte bara packa med så många outfits som behvös utan behöver ju några extra utifall jag inte känner för att ha på mig den som är planerad att ha=) svåra saker det där!=)

Syster tar studenten på fredag...kan itne förstå..tyckte att jag nyss stod där glad o nöjd med min hatt...men uppenbarligen så är det 5 år sen...shit va tiden går...lilla lilla syster e tydligen så stor:)

Nu har jag dessutom bara ett hem...för första gången på typ 3-4 år...men de dagar som är kvar i skolan så får jag bo hos gulliga kajsa o hennes joel...tack snälla ni!!!!!! Men min framtida verklighet är hemma hos mamsen o papsen.....iaf för ett tag:)

Fler saker på gång som jag ser fram emot......:)


Här är några nya glittriga saker som trivs i min garderob och nån av dem får nog följa med i väskan till oslo också....

Nr 1: grått linnemed glitter i från HM...love it!
Nr 2: Vitt linne med glitter i från Gina
Nr 3: Beigeguld linne HM
Nr 4:Min nya lilla älskling, kuvertväska från Bianco

tråkigt att se bilder när de hänger upp på en galge bara jag vet....kanske kommer bättre senare.....


Ta hand om er...det ska jag göra iaf=)

kram!


Dagens klädsel

Hihi kom på att jag har ju en kategori som heter som rubriken ovan...så varför är den tom?
detta har jag på mig idag iaf.....Nya förklädesklänningen från Gina...mysig o skön o billig! så det var ett bra köp!

image82

Utflyttningsdags......

SIsta dagen i lägenheten....delade känslor....men det känns nog ändå mest skönt....ska bli skönt att för första gången på två år bara ha ett hem. Men idag blir en panikdag...som rätt ofta iof...men eftersom arbetet inte blev klart o inskickat igår så måste det göras klar tidag...och så har jag ett annat som ska in idag...det vore ju lugnt om det bara var det som skulle göras. Men eftersom vi flyttar ut imorn ska vi packa alla våra grejjer, städa ur alla skåp, badrum...o ja allt förutom golven ska vara klart....Sedan har jag ärdenden på stan...men det får jag göra sist av allt antar jag....

Utflyttningsfesten igår kväll blev mysig.....lugn, mysig och trevlig...alla var nog rätt trötta..största delen av töserna är ju mitt uppe i b-uppsats skrivande... Men jag gillar verkligen er flickorna mina....kommer att saknar er mycket när jag e borta! kort från kvällen har efterfrågats men tyvärr så var det inga som blev vettiga nog för att få läggas ut här.

Jag tror inte att jag har fattat hur kort tid det är kvar innan det är sommar...eller sommarlov iaf. Känns väldigt konstigt att jag har 6 dagar kvar i skolan...sen ska jag inte tillbaka dit förrän i januari. Men det känns bara himla skönt! med tanke på att jag är så skoltrött nu så tror jag att det kommer att bli kanon med ett uppehåll. Ser fram emot sommaren....undrar hur den kommer att bli...vad jag kommer att göra.?!...jo jag vet att jag ska jobba endel...men sen då? Spännande!=) Allt känns spännande nu......jag vet inget om framtiden....och jag gillar det!!!!!!!!=)


Ne om jag skulle försöka få in skiten nu så jag slipper tänka på det mer.......

Ha nu en bra dag alla söta!!!

kramar!


Sommarlov

Sitter egentligen med ett av de arbeten som ska vara inne på torsdag...Men ibland behöver man ju en liten paus=)
Eftersom jag under en längre tid har känt mig totalt omotiverad o oengagerad när det gäller skolan så har jag så gått som tagit sommarlov redan nu....så att jag har tre arbten som ska göras nu känns lite overkligt. Men det är inga stora grejjer så det ska nog gå bra. om jag bara försöker att koncentrerar mig ett tag så......det går väl så där!=)

Jag är ju en riktig dagdrömmare...mina tankar bara skenar iväg hela tiden.....jag är liksom inte här=)

Jag behöver sommarlov nu....längtar galet mycket!!!!

nehe det var väl den pausen jag hhinner med....


Trevlig kväll!

Lite bilder!

Skrev ju för någon dag sedan om "godluktande produkter" från Hm...de luktar verkligen gott...så somriga o härliga!
Här är de:



Leopardmönstrade till väster är en peeling "tropical sqeeze"
Grön, rosa o turkosa - en lotion
de två längst till höger duschkrämer som luktar jordgubb och melon...mmm...sååå gott!!!!!
framför dem ett kit för sommarfina fötter.....(kan behövas ja) :)
o till dem roliga färger att ha på tossingarna.....
o roliga färger att ha på ögonen......


har hittat lite mer som jag skulle kunna tänka mig att ha i min garderob....

 De två första från Indiska, skon från skopunkten....
fast egetligen så är jag ingen "klacktjej" jag går mest i ballerina o platta skor...men ibland så vill man ju vara lite finare=)

Har även en del nya saker som inte visats.....

Från MQ fram o bak=)


Tunika från HM
Leggings från Gina
Guldskor DinSko (systers)


Idag bär det av tillbaka till Uppsala för nästsista gången iår....känns himla konstigt.....men så är det....

Ha nu en mysig sändag...det ska iaf jag ha!!!

kramar till alla som förtjänar!!!!!


Utflyttningsfest!!!

Alla som läser detta o känner sig som min vän är välkommen på en liten utflyttnigsfest hos mig o maria på torsdag!!!!!! Vore jättekul om ni kom....kommer vara på tok för länge tills vi ses igen sen!!!!!!!!!!

Så ja ta er hem till oss så har vi så skoj så vi kan leva på det i ett halvår.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkomna!!!!!!!!!

Habegär

Det är väl kanske inte så svårt att konstatera att jag lider av ett starkt habegär...ser jag något fint vill ajg ha det...
Lite sugen på att beställa lite kläder...men efter att ha tittat hos hm o ellos kände jag itne att det var värt det....
dessa två söta skulle jag iof gärna ha i min garderob...
Men köpte en snarlik på Hm idag.....(bild kommer senare)




Då har jag gjort mig ev med mitt ena hem...då var det bara två kvar..haha...lägenheten i uppsala flyttar vi ur om en vecka o rummet säger jag upp i veckan....så snart har jag bara ett hem....hemma hos mamma o pappa (för ett tag iaf)...

jag är trött....det är lördagkväll o som singel ska man väl vilja göra saker då antar jag...men för det första är jag i köping o här händer det itne mycket...men även om så skulle jag inte ha nån större lust...jag e trött...vill bara ha en mysig lung hemma kväll.....om inget annat dyker upp så blir det nog så=)
Längtar efter min E!

förresten har hittat en del skor på banavdelningen på jobbet (DIn sko) somjag skullekunna tänka mig att  ha.....



den i mitten 240 de andra 14o kronor...

Kram!

Långhelg!

Ja då var jag ledig ända till måndag nu. Otroligt skönt! Idag (om mindre än 2 timmar) åker jag hem till Köping. Skönt att komma hem ett tag igen. detta är lite av det som är planerat:

JObba fredag -lördag
fira syster imorn
fira mamma idag
få pengar för lägenheten på fredag=)
Träffa Pauline på lördag o titta på balfina flickor o pojkar
och så hoppas jag att jag får träffa söta lilla Iza o söta mamma malin

Igår blev en dag på stan igen....hii...alltid lika kul...om man har rätt sällskap..o det hade jag=)
Nu är presenter färdighandlat till mamma o syster (kan berätta sen vad det blev) o så var ju Lina värd något nytt också haha! blev ett partylinne från gina, party väska från HM (letat jättelänge), en vit tubtop och underbart godluktande shower gel, lotion och shower peeling från HM.

Har några nya skor som inte visats......



pumps med träklack från Din Sko 340 kronor (men mindre för mig så klart)



Kilklack från Din sko...ordinare 280 kronor tror jag...

Fötterna måste ju också få vara lite fina till sommaren....



Guldiga från kappahl 129 kr
Svart från hm 98 kr

Nej då var det sagt att sätta fart igen o packa i hop lite kläder så jag har i helgen....

trevlig helg på er alla goda!!!

puss o kram!

Exkursion

Har vart på exkursion med klassen sedan i onsdags. Men nu är jag äntligen hemma och så glad att det är över=) Inte så att det var pest o pina...ne riktigt mysigt där på landet....men hmm....det är ju ändå inte riktigt min grej. Kändes så skönt igår att ta ett varmt bad...smörja in mig med godluktande lotion, sätta på parfym och hoppa i en klänning...då kände jag mig som mig själv igen=)

idag blir det en sväng på stan med sambon....sedan lite plugg innan det blir mys framför tv:n och melodifestivalen ikväll....

Lite bilder från exkursionen:





image65


Åhh vad jag älskar havet! det är så mäktigt och så vackert! någon gång i mit tliv vill jag bo vid havet.....så fridfullt!!!!!

Trevlig helg på er!!

Knas


Imorgon ska jag  ut i skogen med klassen....inget för mig..vet ni som känner mig...vad i hela världen ska jag göra där???? och vad i hela världen gör jag på den kursen jag läser???? varför valde jag den kursen??? men ändå stolt att jag stått ut och inte gett upp=) En himla knas termin är vad det vart....den jobbigaste och minst givande terminen i mitt liv...

Min E har åkt till grannlandet nu! saknar redan!!! Jag kommer snart gumman! Hoppas att du får det helt underbart tills jag kommer...upp med hakan bara o tro på dig själv!!! Glöm inte att du är bäst!!!

Nej ska packa till lägret nu.....:(

Kram på er!

Ont....

smärta i både hjärta och själ är ingen känsla jag önskar någon annan.....det gör så ont vissa stunder...och man orkar inte känna mer...MEN jag är en stark tjej...för det mesta och jag känner att detta kommer att göra mig till en ännu starkare tjej...=)haha!
Jag saknar mycket vissa studnder det kan jag inte ljuga om...att ha en människa vid sin sida som finns där i vått och torrt...som tröstar som stöttar som skrattar som pratar som kramar osv...det saknar jag mycket...
Men jag klarar mig bra....trots stunder av stor saknad och tårar så gräver jag inte ner mig...jag kommer att finna lyckan igen...och denna gången kommer den nog att vara djupare...det ska då inte finnas några fel...Inget ska göra ont eller kännas fel!

Men sen finns det alltid av nån konstig anledning nåt annat som gör ont hos mig....nu i flera veckors tid har det vart min rackarns fot som krånglat....men så nu börjar den bli bra o då e det klart att nästa grej sätter igång....magen....ont ont ont....Har aldrig haft problem med den tidigare....men nu säger han ifrån....vet inte vad det kan vara...men antar att det var lite mycket på sistone...stress...många tankar...mycket att fixa...stress...nervös...osv...o en del fest=) anatar att det satt sina spår....så ska försöka var alite snäll mot stackarn...men de e svårt för det är ff en massa som jag måste fixa....
Men jag är så glad att jag har världens bästa mamma o pappa som ställer upp i vått och torrt...utan dem vet jag inte hur allt detta hade gått!!!!!

och utan tankar om en rolig framtid så vet jag inte hur jag skulle ha orkat mig igenom de är första månaderna....nu är det tankarna på hur roligt VI ska ha det tillsammans som får mig att se framåt. Allt skulle ha gjort så mycket ondare utan mina planer tillsammans med dig! Jag önskar att den framtiden var här redan nu....men den kommer och jag längtar massor!!!! Du och jag mot världen min E!!!! =)

Igår var en dålig dag så jag o Kajsa förtjänade som vanligt något nytt och fint och ett av dessa nya bärs idag......






Ett "boxarlinne" med rosett från Monki.
(kunde inte välja vilken av de fula bilderna jag skulle ta så tog båda...haha) men älskar linnet=)

Nej föna håret nu sen panik iväg till skolan....:( Men fredag idag=)

Massa kramar till alla som behöver!!! (jag hahahaha)

Vilken helg!

Helgen har vart kanon!
Åkte hem till lilla staden min i torsdag. Har jobbat och umgåtts med kompisssen min. Utgång i V-ås i lördags. Skoooj var det! Träffat Marion och grattat henne i efterskott. och shoppat några skor=)
Denna hade jag på mig då.....


Och igår var det valborg och valborg är stort här i Uppsala. Satt och mös o tittade på tokiga, konstiga, snygga o fula människor i Ekonomikum hela dagen...sedan var det hemma o grejjai ordning sig lite för att bege sig på fest. Det var en riktigt trevlig kväll! Goa vänner o annat trevlig folk!
Denna kväll bars denna.


Idag är jag trött så blir inte så mångordig....

Trevlig kväll!
kram!