Med sorg i mitt hjärta.....:)

Idag har vi vart på skolbesök och det gick bara bra....men var helt slut efter att ha sagt och gjort samma sak för tre klasser som varje var uppdelade i 4 olika grupper....KOmmer att sova gott inatt!

Så mamma idag har jag inte ens vart ner på stan...jag kan jag med..haha!

Däremot köpte jag en klänning igår...(den som jag berättat om...den som jag är extra kär i) Den har ju vart helt omöjlig att få tag på...men så igår var den där...EN fanns det...o så klart var det ju inte min storlek..utan en storlek mindre...men jag levde på hoppet o hoppades att det skulle gå ändå...men neeeeeeej tyvärr inte...så med sorg i mitt hjärta msåte jag lämna tillbaka den...
Här ser ni "mitt" underverk=)


193377-22






Snaaaart är det helg.....o jag längtar såååå!!!

kramar!

Sänder en tanke till anhöriga till de som dog i bussolyckan här i Uppsala i går......

Ny tavla....

Idag blir det kort. Klockan är mycket, jag är trött och jag ska upp alldeles för tidigt. Imorgon blir det skolbesök. lite nervös. Ska hålla lektioner i något som jag inte vet så mycket om...läskigt!

Idag har vi planerat en hel del inför imorgon. Men jag har också hunnit med att göra en tavla som matchar mina nya gardiner.193377-21

Det är kul att pyssla och grejja!

Vill ha helg nu....men har två jobbiga dagar framför mig före det.

Håll tummarna för mig imorn!

go natt kramar!

Skofeber

Jaha så var det måndag ännu en gång och även denna helg har gått på tok för fort. Men också denna har vart myspysig!
Tillbaka i civilisationen o pluggstaden igen....o därmed också tillbaka till affärerna o stan..=) o ja självklart så har jag o Kajsa tagit en sväng på stan...i like! men börjar nästan blir rädd att de i affärerna känner igen oss...haha! Hm lär ju göra det eftersom jag e in typ varje dag o letar efter en klänning...ja det e nämligen så att jag gått o blivit kär....ja så nu tänker ju ni alla som känner mig att jag blir det i alla klänningar jag köper...men nej så är det inte...den här är speciell.:) ja mer speciell än alla andra!...sååå söt! rutig förklädesklänning med ballongkjol...jag bra måste ha den!!!

Vi var in en sväng på Skopunkten också....o jag är rädd för att det kommer att bli "ta tre betala för två" där sen...många söta ballerina skor har de. o jag älskar ju att gå omkring i sånna på sommaren.

Här är några av dem jag skulle kunna bli lycklig ägare till...... speciellt de till höger vill jag gärna ha!

På vägen hem kom jag på att mina söta vänner Maria, Carro o Erika skulle träffas på 018 (men jag tackade nej eftersom jag skulle plugga hela eftermiddagen) men när jag gick förbi så tänkte jag att jag skiter i det o går o har trevligt med dem istället....o jag e glad att jag tog mitt förnuft till fånga. för det var trevligt o jag hade förmodligen inte pluggat iallafall med tanke på att jag inte gör det nu så=)

Men eftersom jag har prov imorn så borde jag nog kolla igenom det lite iallafall.....

Trevlig kväll på er!!

kram!

Istället för att plugga

Jahaja vad ska man säga...motivationen inföll sig visst aldrig...jag har pluggat endel men på tok för lite mot vad jag BORDE har gjort.
Istället tog jag en sväng till H&M och inte gick jag tomhänt ut därifrån heller. Nej utan jag gick  ut med en kasse och ett stort leende på läpparna....jag är nu en klänning rikare=) Bild kommer senare! Här är min nya söta klänning
...


193377-15
Besöket till H&M gjordes mest bara för att jag skulle få lite motivation och energi till att plugga när jag kom hem igen. men när jag var där ringde pappa och frågade om jag ville följa med dem till Ikea...och gissa vad jag svarade!!?!??! Kart jag ville. Blev jätteglad! så det blev en mysig eftermiddag med mor o far på Ikea istället för att sitta ensam hemma och plugga. Vad hade ni valt????

men nu finns ingen återvändo...jag måste...men ska kolla lite melodifestival också....så det blir nog en bra kväll trots allt....känner ingen stressa alls....vilket jag kanske borde göra!?!?=)

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll!!!

Uppdatering: melodifestivalen ett slut för ett bra tag sen o det tittade jag inte ens på o intehar det blitt nåt pluggande heller...blä va dålig jag är...nu börjar stressen smyga sig på lite...blläääää

Söta!

Barn är så mysiga. Jag trivs så att jobba med barn! Längtar så tills jag har pluggat klart o får börja jobba på riktigt. Så söta o goa!

Känner ett starkt sug efter att shoppa nåt fint....haha...ovanligt tänker ni säkert nu...o nej inte speciellt ovanligt....men ibland känns det extra starkt.....som nu:) blev så sugen när jag fick mess av Kajsa idag som shoppat en del idag...vill oxå!
Om en vecka blir det fest hemma hos oss o då vill jag ha nån ny snygg outfit....så vi får se vad det blir=)Den här skulle sitta finfint!!!!! Så himla söt!

193377-14


ikväll är det oxå mys i soffan som gäller!

Pöss o kram!

Klänningar

Inte heller denna dag kunde jag o Kajsa hålla oss från stan.....det blev en sväng på Hm o lite provning av söta klänningar......och ett varsitt inköp av en lika dan klänning. Vi kunde inte låta bli...de var så söta och ett kanonpris på dem. Bara vi inte har dem på oss samtidigt så är det ju lugnt=)



Och senare när jag var klar på stan gick jag o min kombo till posten och hämtade ut mina efterlängtade klänningar från Ellos...dock blev det en liten besvikelse....tråkigt...den bruna var konstigt sydd....alldeles för stor fast det var min storlek...men det går nog att ordna till...om inte jag själv kan har jag ju en syster som e proffs på sånt=)



den blommiga var jättebra...längtar så till sommaren då jag kan va fin i den=)



Imorgon bär det av hemåt....vilket innebär att jobba hela fredagen o plugga o mysa resten av helgen...tills den hemska dagen är här igen....men en dag i taget var det ja=)
På tal om plugga så måste jag göra ett litet ryck nu.....trots att det är långt ifrån vad jag egentligen har lust med....

Trevlig kväl på er!

kramis!

Dumma jag

Istället för att plugga sitter jag bara o fantiserar o drömmer mig bort....
Jag drömmer om allt fint jag vill ha....allt som jag vill köpa ..men inte borde köpa eftersom jag trots allt är en fattig student...men dock en sådan som lider av shoppoholic...

idag på HM hitade jag en underbart söt rutig förklädesklänning...som tyvärr bara fanns kvar i 42...men de skulle få in fler under veckan..så det blir att ränna där varje dag...den måste bli min=)

från katalogen vill jag beställa denna sötis....skulle bli kanon till systers student...eller hur? visst e jag värd den!??!!?=)

193377-9

Ne omjag skulle försöka att få nåt vettigt gjort...eller sova kankse....ja det lockar nog mer!!=)

go natt på er!!

kramis!

smått o gått

Idag hann jag o Kajsa med en inte planerad sväg på stan...och det är farligt farligt....men kul kul!!!!
har hittat en del som förhoppningsvis blir mitt när pengarna kommer....oohhhh alla dessa underbara klänningar som förföljer mig överallt....jag vill ha alla!!!!!!!!!!!!

På tal om klänningar så skulle det ju kännas ännu bättre om vädret tillät att man kunde gå med dessa underbara plagg utomhus...utan att frysa röven av sig. JAG VILL HA VÅR NU!!!

Längtar till nästa helg då ska jag o min M till sthlm o gå på teater o bo på hotell...fick det av han i present....ska bli så myspys! kul att få klä upp sig lite o få känna sig lite fin....sånt gillar jag!

Här är bilder på lite andra saker jag fick i present
:

Till vänster en underbar kandelaber som jag fick av mamma och pappa
och finfina kuddar som passar mitt nya tyg

Den omtalade förkädesklänning fick jag i present av mig själv...haha...
sååå söt!
.
Hoppas att ni får en mysig kväll!!

kramar!


Min kvinnliga sida..............

Alla verkar ha sånna här i sina bloggar...så jag vill inte va sämre:)


Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou? Börjat men inte läst klart.
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 3 poäng


Nu är även jag en bloggare

Efter att under en längre tid ha läst en mängd olika bloggar tar även jag steget ut i bloggvärlden!
Här är jag!=)